abarghoei

کمک جامع برای جوملا

4 پست در این موضوع

با سلام به همه

ببخشید من یه مدتی هست که می خوام یک سایت بزنم و توی اون فایل بفروشم که مشتریش هم دارم ولی موندم ...

اول میخوام هدفم رو بگم و بعد مشکل تا بتوید کمکم کنید .

من یک سایت می خوام که ادرسش هم irblus.ir هست که می خوام قالبش از نظر نشون دادن بخش بخش مطالب در صفحه اول مثل نون و آب پورتال جامع باشه و من چون 17 سالمه فقط سیستم پرداخت جهان پی بهم اکانت پرداخت میده و پلاگین این رو هم مورد نظر بگیرید چون من می خوام فروشگاهم به آدرس irblus.ir/shop باشه و بتونم توی اون فایل بفروشم و به جهان پی هم متصل بشه و چیز خوبی از آب در بیاد من الان یک هاست 300 هزار تومنی به زور خریدم که می خوام پولش رو در بیارم پس زودتر کمکم کنید و راستی برای امنیت سایت هم افزونه یا روش معرفی کنید .

من الان عجله دارم ولی بعدا حتما هم به این انجمن خدمت می کنم و هم به کسی که جوابم رو بده .

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ابتدا ورودتون رو به انجمن تبریک میگم

در مورد قالب باید خدمتتون عرض کنم این قالب ساده هست و حتی خود شما می تونید با نرم افزار ارتیستر اون رو طراحی کنید. قالب های زیباتری هم چه بسا رایگان وجود دارن که فقط به یک جستجو کوچک نیاز دارید .

برای فروش فایل می تونید از افزونه ی j2store استفاده کنید که هم این افزونه و هم مقداری آموزش در انجمن موجود هست .

برای درگاه هم می تونید از پی لاین و زرین پال استفاده کنید ( من ندیدم محدودیت سنی داشته باشن )

موفق باشی

با سلام به همه

ببخشید من یه مدتی هست که می خوام یک سایت بزنم و توی اون فایل بفروشم که مشتریش هم دارم ولی موندم ...

اول میخوام هدفم رو بگم و بعد مشکل تا بتوید کمکم کنید .

من یک سایت می خوام که ادرسش هم irblus.ir هست که می خوام قالبش از نظر نشون دادن بخش بخش مطالب در صفحه اول مثل نون و آب پورتال جامع باشه و من چون 17 سالمه فقط سیستم پرداخت جهان پی بهم اکانت پرداخت میده و پلاگین این رو هم مورد نظر بگیرید چون من می خوام فروشگاهم به آدرس irblus.ir/shop باشه و بتونم توی اون فایل بفروشم و به جهان پی هم متصل بشه و چیز خوبی از آب در بیاد من الان یک هاست 300 هزار تومنی به زور خریدم که می خوام پولش رو در بیارم پس زودتر کمکم کنید و راستی برای امنیت سایت هم افزونه یا روش معرفی کنید .

من الان عجله دارم ولی بعدا حتما هم به این انجمن خدمت می کنم و هم به کسی که جوابم رو بده .

درود

ضمن خوشامدگویی به جوملا فروم

انتخاب قالب کاملا صلیقه ای و بسته به نیاز شماست . از بین قالب های بیشماری که توی نت هست یکی رو انتخاب کنید و کارتون رو استارت بزنید . میمونه تیکه فروش فایل ها و مطالب .

اینجور مواقع معمولا از افزونه های فروش مطالب استفاده میشه که فایل ها رو هم درون همون مطالب گنجانده میشه . اگه با مدیریت مطالب پیش فرض جوملا کار کنید بهتون J2Store*رو پیشنهاد میدم و اگه از مدیریت مطالب K2 استفاده می کنید بهتون K2Store رو پیشنهاد میدم .

در خصوص درگاه بانکی هم بعید میدونم مشکل سن و سال مطرح باشه چون الان خیلی از کاربرای انجمن زیر 18 سال سن دارن و من تا حالا نشنیده بودم مشکلی از این بابت داشته باشن

در خصوص بحث امنیت باید مطالعه کنید خصوصا تاپیک های امنیت انجمن رو . اینکه صرفا افزونه ای نصب کنید و امنیت سایتتون رو بخواین تضمین کنید متاسفانه نمیشه . پس حتما حتما با دقت وقت بذارید و مطالب امنیتی انجمن رو مطالعه کنید .

و در خصوص عجله ای که دارید : اگه اولین تجربه سایت یت فروشگاه آنلاینتون هست همین اول میخ رو محکم بکوبید . وقت بذارید . عجله نکنید و سعی کنید اصولی و با مطالعه و تحقیق برید جلو . با عجه کار درست پیش نمیره

به هر حال امیدوارم موفق باشید و هر جا هم سوال داشتید تاپیک بزنید دوستان راهنماییتون میکنن

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری