8 پست در این موضوع

سلام من پلاگین zoomin رو نصب کردم و فعالش کردم اما نمیدونم چطور ازش استفاده کنم میتونم عکسهایی که درhtml دستی که قبلا درست کردم حالا با این پلاگین روش زوم کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
میتونم عکسهایی که درhtml دستی که قبلا درست کردم حالا با این پلاگین روش زوم کنم

خب این دقیقا جواب سوالی هست که در بخش اول مطرح کردید!!!!

الان مشکل کجاست دقیقا و سوال چی هست!؟ :dadad4:

من قبلا در سایتی که در حال طراحیش هستم چند تا html دستی ایجادکردم وبصورت ماژول در چند positionقرار دادم داخل هرکدام ازاین ها یک عکس بوده که میخوام وقتی روی اونا میرم بزرگ بشه برای همین این پلاگینو نصب کردم وفعالش کردم چطور میتونم ازش استفاده کنم یعنی عکسارو بهش معرفی کنم که عکسای انتخاب شده رو زوم کنه

راهنما اینجا ذکر شده

Zoom In || Get a closer look - Pixel Point Creative | Muse

از کذ زیر استفاده کنید:

{zoomin src="[color=#b22222]محل درج مسیر عکس بزرگ شما[/color]"}[color=#ff0000]محل درج مسیر عکس کوچک شما[/color]{/zoomin}

بطور مثال:

{zoomin src="[color=#006400]images/seating.png[/color]"}[color=#ff0000]images/seatingsmall.png[/color]{/zoomin}

موفق و سربلند باشی

با تشکر از جناب مردانه زاده ، دوست عزیز بچه های فروم با توجه به وقت که می گذارند مشکلات دوستان رو حل می کنند هم برای اینکه جواب سوالات ، در فضای دیگر به سختی پیدا می بشه و هم اینکه برای شما یک تجدید قوایی بشه در ادامه راه بزرگی که دارید و هم برای دوستانی که پاسخ می دهند ، پس انتظار می ره حداقل از این دوستان خوبی که در انجمن هست و مدام سرکشی می کنند تا مشکل کسی نمونه تشکر شه تا در ادامه کار با قوت بیشتری کار کنند و راه اینکار هم فراهم شده ، اونم با امتیاز دادن و یا پسندیدن ، شما بیش از 40 پست داشتید اما به هیچ یک از دوستان خوبمون امتیاز ندادین و نه پسندید ، هر چند شاید اون دوستان بگند ما نیازی نداریم اما از جوانمردی بدوره و ما مدیون این دوستانمون هستیم ، موفق و کامروا باشید

:auizz3ffy9vla57584x

ارسال شده در (ویرایش شده)

من معذرت می خوام تازه وارد هستم و به این مساله اصلا دقت نکرده بودم و همینجا از دوستان خوبم بسار تشکر میکنم من دکمه میپسندمو میبینم ولی نمیدونم چطور باید امتیاز بدم اگر راهنمایی کنید کوتاهی نمیکنم

من اصلا قوانین مربط به امتیاز دادنو نمیدونم

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori
ترکیب

قوانین انجمن در این مورد به این صورت هست که ارسال پست به منظور تشکر مصداق اسپم بوده و خلاف قوانین انجمن می باشد و کاربر میبایست برای تشکر از فرد پاسخ دهنده ، صرفا از گزینه "می پسندم" استفاده کند :dadad4:

سیستم امتیاز دهی ( که فعلا در انجمن غیر فعال هست ) به صورت کاملا خودکار و بر اساس فعالیت کاربر اضافه یا کم میشه و در این روند کسی دخیل نخواهد بود . مگر در موارد خاص و توسط مدیر کل انجمن :yeah:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری