omidirani

بهم ريختگي تم فروشگاه ساز بازان

11 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشيد. من فروشگاه ساز باران را خريداري کردم و روي لوکال نصب کردم بسيار عالي کار کرد ولي وقتي به هاست منتقل و نصب کردم دوتا مورد ايجاد شد.

1. بهم ريختگي در نمايش محصولات.

2. عدم نمايش دکمه خريد محصول و جزييات.

يک تصوير نمونه ضميمه کردم.

البته هميشگي نيست. وقتي روي يکي از محصولات کليک کني و دوباره به صفحه قبل برگردي درست ميشه. با گوگل کروم و اينترنت اکسپلورر تست شده و هردو مشکل داشتن.

ممنون ميشم از دوستان که راهنمايي بفرمايند.

ویرایش شده در توسط omidirani

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
شما تغییراتی در استایل ها ایجاد کردید

تغییرات را برگردانید مشکل رفع میشود

با تشکر از پاسخ شما ولي من بدون هيچگونه تغييري يعني دقيقا همون چيزي که از سايتتون دانلود کردم رو گذاشتم رو هاست يازم همين مشکل وجود داشت.

من که مشکلی نمیبینم توی سایت :| همه چی سر جاشه .

مسعود خان ممنون ار پاسختون. اگه تو پست اولم دقت کرده باشين تصوير بهم ريختگي رو مي بينيد. هميشه اينجوري نيست ولي اکثر مواقع اينجوري ميشه. رفرش کنيد چندبار متوجه ميشيد.

اگر gzip فعال کردید غیر فعال کنید تست کنید

اگر پلاگین های بهینه سازی نصب کردید غیر فعال کنید

gzip فعال نيست و هيچ پلاگين بهينه سازي هم نصب نکردم.

مشکل به اين صورت ايجاد ميشه:

اول تم لود ميشه بعد عکسها باز ميشن و تم به اندازه عکسها خودش رو ريسايز نميکنه. بنابراين توهم ديگه ميرن.

همه جيز رو تست کردم ولي جواب نميده. اطفا کمک کنيد.

درود

چند بار تست کردم اما مشکلی ندیدم

یاحق

ممنون از پاسختون. هنوز مورد به همون صورتي که گقتم خدمتتون وجود داره. از چندين کامپيوتر مختلف و با اينترنتهاي مختلف تست کردم ولي مورد ديده مي شد. فکر کنم اينجا نمي تونم جواب بگيرم. شايد گزينه مناسب عوض کردن فروشگاه ساز و کار کردن با شرکتهاي خارجي سازنده اين تم ها باشه.

خوب فکر کنم تو ايران پشتيباني نرم افزاري مثه گارانتي محصولات فيزيکي باشه!!

با تشکر.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری