8 پست در این موضوع

سلام دوستان.

من کجا می تونم یه سری کدهای کانتنت پیدا کنم که قشنگ باشن. ( کد های اماده )

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
منظورتون ورود به سایت هست ؟

content !!!!!!

قسمتی که مطالب قرار گرفته میشه.

درود

منم متوجه منطورتون نشدم . یعنی میخواید موقعیت content* رو ویرایش کنید ؟ مثلا کادر و حاشیه و ... اضافه کنید *یا مثلا رنگ بندی داشته باشید ؟

اگه منظورتون اینه فکر کنم پلاگین زیر کارتون رو راه بندازه :

لینک جوملا جهانی : XTypo - Joomla! Extensions Directory

برای دانلود باید تو سایت عضو بشید

تو گوگل هم به نام پلاگین جلوه های متن جوملا جستجو کنید تو سایت های پارسی پیداش میکنید .

حتما حتما آموزش هاش رو بخونید تا نحوه کارکردش رو متوجه بشید

موفق باشید

درود

منم متوجه منطورتون نشدم . یعنی میخواید موقعیت content* رو ویرایش کنید ؟ مثلا کادر و حاشیه و ... اضافه کنید *یا مثلا رنگ بندی داشته باشید ؟

اگه منظورتون اینه فکر کنم پلاگین زیر کارتون رو راه بندازه :

لینک جوملا جهانی : XTypo - Joomla! Extensions Directory

برای دانلود باید تو سایت عضو بشید

تو گوگل هم به نام پلاگین جلوه های متن جوملا جستجو کنید تو سایت های پارسی پیداش میکنید .

حتما حتما آموزش هاش رو بخونید تا نحوه کارکردش رو متوجه بشید

موفق باشید

داداش این چیزی که شما دادی چیزه خوبی میاد ولی مشکل یه چیزه این سایت برای من نیست دارم طراحی می کنم برای جایی که فکر نمی کنم چیزی بلد باشن.

روی این حساب می خوام کد هاش اماده شده باشه که من توی css قرار بدم و طرف نخواد کد بنویسه تا ازش استفاده کنه.

برای استایل دادن به موقعیت باید css بلد باشید . کد آماده من ندیدم . می تونید از این آموزش برای موقعیت های مختلف استفاده کنید : آموزش:تنظیمات استایل و قالب برای ماژول‌ها - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

میتونید هم از سایتهایی که آنلاین استایل میسازن کمک بگیرید مثل : Rounded corner generator : css3 or images & css

برای استایل دادن به موقعیت باید css بلد باشید . کد آماده من ندیدم . می تونید از این آموزش برای موقعیت های مختلف استفاده کنید : آموزش:تنظیمات استایل و قالب برای ماژول*ها - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

میتونید هم از سایتهایی که آنلاین استایل میسازن کمک بگیرید مثل : Rounded corner generator : css3 or images & css

داداش چجوری میشه برای ادامه مطلب فقط یه دکمه درست کنم؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای استایل دادن به موقعیت باید css بلد باشید . کد آماده من ندیدم . می تونید از این آموزش برای موقعیت های مختلف استفاده کنید : آموزش:تنظیمات استایل و قالب برای ماژول*ها - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

فوتر هم چرا از اخر اینقدر فاصله میگیره؟ ( clear:both; قرار دادم )

مگه کنار نام مطلب نباید بیاد که توسط چه کسی ایجاد شده در چه تاریخی و ایکون های print و email بیاد؟ اینارو چجوری بیارم؟

[ATTACH=CONFIG]7239[/ATTACH]

ویرایش شده در توسط masoud_ra

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری