amir90

افزونه تقسیم عکس برای لینک شدن

8 پست در این موضوع

چطوری میشه مثلا در بخشهای مختلف یک عکس کلیک بشه و به جاهای مختلف لینک بشه مثل نقشه ایران که روی هر استانی کلیک بشه به لینک اون استان بره دقیقا مثل این سایت

ایا افزونه برای اینکار هست؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

همچنین افزونه ای تا اونجا که میدونم برای ایران یا بهتر بگم در حالت کلی وجود نداره

می تونید این لیست رو ببینید:

Regional Maps - Joomla! Extensions Directory

که تعدادی نمونه داخلش هست مثلا برای آلمان و ... که اختصاصی نوشته شده اند

راه سادش اینه که به کمک نرم افزار دریم ویور نقشه ایران را لینک دار کنید و از طریق ماژول یا منو آی فریم در سایت بیاریدش

با سلام

همچنین افزونه ای تا اونجا که میدونم برای ایران یا بهتر بگم در حالت کلی وجود نداره

می تونید این لیست رو ببینید:

Regional Maps - Joomla! Extensions Directory

که تعدادی نمونه داخلش هست مثلا برای آلمان و ... که اختصاصی نوشته شده اند

راه سادش اینه که به کمک نرم افزار دریم ویور نقشه ایران را لینک دار کنید و از طریق ماژول یا منو آی فریم در سایت بیاریدش

دقیقا منظورم نقشه ایران نبود مثلا میشه قسمتهای از یک عکس رو مثل دریم ویور مشخص کرد و ... فکر کنم افزونه ای باشه چون یکبار دیدم نمیدونم با چه اسمی باید بگردم

سلام

منم همچین افزوه ای ندیدم تابحال

ولی با دریم ویور یا کدنویسی بصورت مستقیم میتونید این کار رو بکنید

با دریم ویور راحترین

حق یارتان

درود

با فوتوشاپ نسخه CS4*با بالا میتونید . خیلی هم راحته

شما تصویرتون رو توی فوتوشاپ باز کنید از ابزارهای کنار SLice Tools که زیر مجموعه Crop Tools هست رو انتخاب کنید . قسمتی از عکس رو که مد نظرتون هست انتخاب کنید . پس از انتخاب رو قسمت منتخب دوبار کلیک کنید . صفحه ای باز میشه که میتونید داخلش Name و URL رو تعریف کنید . تمام

فقط موقع ذخیره کردن به جای Save as از گزینه Save for web and devices استفاده کنید

موفق باشید

قبلا داخل انجمن یه نقشه ایران به این شکل قرار داده شده بود میتونید از سورسش برای ایجاد نقشه لینک دار استفاده کید انجمن رو جستجو کنید

با دریم ویور همه استانهای ایران رو بخش یندی کردم و به جاهای که میخواستم لینک کردم و درست هست ، فقط چطور میتونم در جوملا مثل یک ماژول استفاده کنم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری