majidforum

انجام ساب دامین

8 پست در این موضوع

سلام

من توی محیط cpanel یه دامین اصلی دارم که روش یه addon domains و یه parked domains کردم(یعنی همراه هاستم یه دامین اصلی و دوتا دامین فرعی دارم)

حالا میخوام روی parked domains یه ساب دامین انجام بدم میخواستم بدونم امکانش هست یا نه اگر هست چطوری؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

ساب دامین و پارک دامین دو مقوله جدا هستند . پارک دامین شما 2 دامنه مجزا دارید ولی در ساب دامین دامنه ساب زیر مجموعه ای از دامنه اصلیتون میشه

مثلا : site2.yoursite.com

درود

ساب دامین و پارک دامین دو مقوله جدا هستند . پارک دامین شما 2 دامنه مجزا دارید ولی در ساب دامین دامنه ساب زیر مجموعه ای از دامنه اصلیتون میشه

مثلا : site2.yoursite.com

الان یعنی نمیتونم برای پارک دامینم یه زیر مجموعه ای بسازم

چرا می تونید . شما وقتی میخواید ساب دامنه میخواید بسازید از منوی کرکره ای نام سایتی رو که پارک کردید هم میبینید و میتونید انتخابش کنید

چرا می تونید . شما وقتی میخواید ساب دامنه میخواید بسازید از منوی کرکره ای نام سایتی رو که پارک کردید هم میبینید و میتونید انتخابش کنید

درسته ساختم حالا ی سوال دیگه برای این ساب دامین هم باید دیتا بیس بسازم مثل بقیه دامین ها یا نه از همون دیتابیس دامنه ی پارک شده باید استفاده کنم

مگه محتوی این ساب دومین با دامنه اصلی فرق نداره ؟ درست اینه که به ازای هر سایت ، پایگاه داده جدا باشه .

مگه محتوی این ساب دومین با دامنه اصلی فرق نداره ؟ درست اینه که به ازای هر سایت ، پایگاه داده جدا باشه .

اره محتوایی که قراره من اپ کنم فرق داره دوتا سایت فروشگاهیه متفاوته.

درود

بله می تونید دیتابیس جدا بسازید . اصلا فکر کنید یه سایت جدیده کاملا مجزاست .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری