infoh

ایرور در نصب افزونه

6 پست در این موضوع

سلام دوستان

من بعضی از افزونه ها یا پلاگین های افزونه ها رو که نصب میخوام بکنم بعضیهاشون رو پیغام میده خطا در نصب پلاگین یا افزونه و بعضیها رو هم پیغام میده فایل ایکس ام ال پیدا نشد

کسی میدونه مشکل از کجاست

ممنون میشم اگه بنده رو راهنمائی کنید با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

فایل xml*پیدا نشد یعنی فایل نصبی افزونه رو پیدا نمیکنه . بعضی افزونه هایی که دانلود میکنید فایل فشردتون شامل چند فایل فشرده دیگست که باید فایل اصلی رو از حالت فشرده خارج کنید و بعد نصب کنبد . این مورد رو بررسی بفرمائید

سلام دوست عزیز

چک کردم مثلا بعضی از پلاگینهای ادیتور جی ای سی رو که داخل مجموعه جوم پک هست رو وقتی میخوام نصب کنم پیغام خطا میده در حالیکه من چک کردم فایل ایکس ام الی هم توی فایل پلاگین هست

باتشکر

مورد بعدی ممکنه از تناقض نسخه افزونه و جوملای شما باشه . مثلا پلاگینی که مربوط به نسخه جوملا 3 یا 1.5 هست بروی جوملا 2.5 نصب نمیشه .

اگه همه موارد درسته پلاگینتون رو قرار بدید تست کنم

[ATTACH]7282[/ATTACH]سلام دوست عزیز

این عکس ایرور

[ATTACH=CONFIG]7281[/ATTACH]

در ضمن یکی از پلاگین ها رو هم پیوست کردم

دوست عزیز این add-on برای خود jce هست و نمیشه از طریق جوملا نصب کرد . از منوی کامپوننت ها > jce > و Install Add-ons باید اقدام به نصب کنید .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری