s.f.m

بردن سایت از لوکال wamp به هاست دایرکت ادمین

13 پست در این موضوع

سلام دوستان

میشه لطفا آموزش تصویری بردن سایت از لوکال به هاست دایرکت ادمین رو یکی بهم بده من مخصوصا تو ساخت دیتا بیس رو هاست به مشکل میخورم اصلا نمیدونم مراحل کار چجوری هست

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

روی جوملای لوکال اکیبا نصب کنید با اون یک فایل بک آپ بسازید . در تنظیمات اکیبا نوع فایل خروجی رو zip قرار بدید . فایل تهیه شده دقیقا مانند بسته نصبی جوملا عمل میکنه . به هاست منتقل کنید و اکسترکت کنید و نصب و تمام :)

باسلام فکر کنم راهنمای مدنظرتونه اینجا باشه... اگه راهنماش بود بفرمایید تا آپ کنم واستون

مهم آموزش کامل بخش کاربری کنترل پنل DirecAdmin بصورت مولتی مدیا (مجموعه 26 ویدئو)

موفق باشید و سربنلد

روی جوملای لوکال اکیبا نصب کنید با اون یک فایل بک آپ بسازید . در تنظیمات اکیبا نوع فایل خروجی رو zip قرار بدید . فایل تهیه شده دقیقا مانند بسته نصبی جوملا عمل میکنه . به هاست منتقل کنید و اکسترکت کنید و نصب و تمام :)

ممنون اما نمیخوام از اکیبا استفاده کنم

باسلام فکر کنم راهنمای مدنظرتونه اینجا باشه... اگه راهنماش بود بفرمایید تا آپ کنم واستون

مهم آموزش کامل بخش کاربری کنترل پنل DirecAdmin بصورت مولتی مدیا (مجموعه 26 ویدئو)

موفق باشید و سربنلد

ممنون جنیب مردانه زاده اما تو پستی که آدرسشو گذاشتید موردی که من میخوام نیست :bala:

سلام دوستان

میشه لطفا آموزش تصویری بردن سایت از لوکال به هاست دایرکت ادمین رو یکی بهم بده من مخصوصا تو ساخت دیتا بیس رو هاست به مشکل میخورم اصلا نمیدونم مراحل کار چجوری هست

درود

آموزش تصویری ساخت دیتابیس : آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

درود

آموزش تصویری ساخت دیتابیس : آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

ممنون جناب صدیقی عزیز...مشکل تو ساخت یه دیتابیس جدید نیست مسئله اینه که واسه ساخت دیتا بیس تو مرحله ی نام گذاری دیتابیس و یوزر به طور پیش فرض یه نام تو دایرکت ادمین هست که ما فقط قادریم یه پسوند بهش اضافه کنیم یعنی مثلا pasnovin_ به صورت پیشفرض هست وما فقط میتونیم یه پسوند بهش اضافه کنیم یعنی مثلا میشه pasnovin_db درحالی که اسم دیتابیس روی لوکال من چیز دیگه ای هستش یا مثلا یوزرش root و پسورد نداره اما اینجا دادن پسورد اجباریه.امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

ممنون جناب صدیقی عزیز...مشکل تو ساخت یه دیتابیس جدید نیست مسئله اینه که واسه ساخت دیتا بیس تو مرحله ی نام گذاری دیتابیس و یوزر به طور پیش فرض یه نام تو دایرکت ادمین هست که ما فقط قادریم یه پسوند بهش اضافه کنیم یعنی مثلا pasnovin_ به صورت پیشفرض هست وما فقط میتونیم یه پسوند بهش اضافه کنیم یعنی مثلا میشه pasnovin_db درحالی که اسم دیتابیس روی لوکال من چیز دیگه ای هستش یا مثلا یوزرش root و پسورد نداره اما اینجا دادن پسورد اجباریه.امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم

درود

مشکلی نداره تو Cpanel هم پیشوند ثابته . شما وقتی دیتابیس رو از لوکال ایمپورت و توی هاست اکسپورت کنید جداول رو به دیتابیس جدیدتون اضافه میکنه . مورد بعدی که username و pass هست هم چون هاست امنیت بیشتری داره باید این موارد رو پر کنید . موقع نصب اطلاعاتی رو که توی هاست ثبت کردید رو وارد کنید .

با آکیبا هم اگه بخواید انتقال بدید همین پروسه رو باید طی کنید .

بعد از طی کردن این مراحل اگه وسط نصب ارور داد باید فایل configuration.php*رو باز کنید و مشخصات فعلی رد جایگزین مشخصاتی که تو لوکال ساخته شده قرار بدید .

درود

مشکلی نداره تو Cpanel هم پیشوند ثابته . شما وقتی دیتابیس رو از لوکال ایمپورت و توی هاست اکسپورت کنید جداول رو به دیتابیس جدیدتون اضافه میکنه . مورد بعدی که username و pass هست هم چون هاست امنیت بیشتری داره باید این موارد رو پر کنید . موقع نصب اطلاعاتی رو که توی هاست ثبت کردید رو وارد کنید .

با آکیبا هم اگه بخواید انتقال بدید همین پروسه رو باید طی کنید .

بعد از طی کردن این مراحل اگه وسط نصب ارور داد باید فایل configuration.php*رو باز کنید و مشخصات فعلی رد جایگزین مشخصاتی که تو لوکال ساخته شده قرار بدید .

آهاااا مشکل این configuration.php پس روش کار میکنم باز اگه مشکلی پیش اومد مزاحمتون میشم یدنیا ممنون استاد :25:

مشکل از نوع دیتا بیسم هستش دیتابیس روی لوکال از نوع utf8_general_ci اما هاست از نوع utf8 نه میتونم لوکال رو عوض کنم نوعش رو نه هاست رو.راهنماییم میکنید لطفا

چه پیام خطایی دریافت میکنید ؟ بیشتر توضیح بدید . از طریق خود phpmyadmin*دارید انتقال میدید ؟

چه پیام خطایی دریافت میکنید ؟ بیشتر توضیح بدید . از طریق خود phpmyadmin*دارید انتقال میدید ؟

بله از phpmyadmin این اررور عکسشو ضمیمه کردم

[ATTACH=CONFIG]7293[/ATTACH]

خودم حلش کردم واسه کسایی که لازم دارن میگم تو خط 20 دیتابیسم اسم دیتابیس رو کردم هم اسم دیتابیس هاستم یعنی خط 20 این بود

-- Database: `pasnovin`

--

CREATE DATABASE IF NOT EXISTS `pasnovin` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci;

USE `pasnovin`;

که pasnovin اسم دیتابیس روی لوکال بود تغییرش دادم به اسم دیتابیسی که روی هاست ساختم.smile22 حل شد

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری