mohsensada

مشکل در فروشگاه ساز

6 پست در این موضوع

سلام دوستان من از فروشگاه ساز قاصدک استفاده میکنم البته بصورت نمایشگاه فرش حالا توی فایل های زبان برای حذف افزودن به سبد را داشتم دنبال میکردم که وقتی قاصد تو مدیریت محصولات برم با این پیغام مواجه شدم

components/com_jshopping/lang/en-GB.php on line 837

در صورتی که اولا لاین 837 نداریم و بیشتراز 435 لاین نیست

دوما همین فایل را از فروشگاه ساز مجدد جایگزین کردم بازم همین مشکل وجود دارد باید چیکار کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

فکر می کنم باید تو پوشه administrator دنبالش بگردم

فکر کنم منظورمو اشتباه متوجه شدی اخه من دارم میگم فایل رو از صفحه اصلی هم آپلود کردم فایده نداشت یعنی ادرس رو بلدم

البته قبل از این این پیغام رو میده

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING

کسی نیست کمک کنه امروز باید سایت رو تحویل بدم

یه مشکل که دیگه دارم اینه که وقتی محصولات راتوی سایت میزارم چون 3 زبانه هست توی عربی وقتی روی محصول کلیک میکنی توی فارسی و یا بلعکس چیزی جهت نمایش وجود نداره به عبارت ساده تر ملاحظه فرمائید

.:: سجاده نور کاشان ::.

چرا کسی جواب نمیده دوستان کمک کنید کارم گیره

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori
ترکیب

شما فایلی که جایگزین کردید در این مسیر هست ؟ اشاره ای به پوشه ادمین نشده در سوال شما که منظور بد برداشت بشه !!

administrator/components/com_jshopping/lang/en-GB.php

پ ن : در صورت ارسال مجدد اسپم مطابق با قوانین برخورد خواهد شد .

خب برادر عزیز درسته من پست اسپم داد ولی شما هم با اسپم جواب منو میدید

درسته اشاره نکردم ولی خیلی ببخشید از همه تون ولی خرابکاری که خودم بار اوردم که مسیرشو بلدم گفتم جایگزین کردم ولی بازم مشکل رفع نشده حالا میخوام کلا محصولات رو حذف کنم و مجددا جومشاپینگ را نصب کنم شاید زودتر جواب بگیرم اینم از شانس ما

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر فایل سالم ، درست جایگزین شده بود الان این مسیر پیام خطا نمیداد دوست عزیز .

http://www.sajadehnoor.com/administrator/components/com_jshopping/lang/en-GB.php

قبل از نصب مجدد با گرفتن بک آپ ، یک بار بسته نصبی اصلی رو روی جوملای فعلی اکسترکت کنید . پوسه installation رو حذف کنید ببینید رفع میشه .

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری