bghad1

مشکل زمان در کامپوننت appointment booking

3 پست در این موضوع

با سلام خدمت دوستان

من این کامپوننت رو نصب کردم...چند سری روی لوکال هم قبلاً نصب کرده بودم و همه چیز اوکی بود تقریباً

اما جدیداً نمیدونم چرا دیگه روی سایت های لوکال و غیر لوکال که نصب کردم روی 2 تا سایت دیگه اون قسمت ا زمان نمیاد با مشخص کردن resource و category و زمان رزرو

نمیدونم مشکل از چیه

هر کاری می کنم نمیدونم چه مرگش شده...خیلی روی اعصابمه...شدیداً هم لازمش دارم...

خواهشن کمک کنین زودتر رفع شه این مشکل که کارم خیلی گیره :(

پیشاپیش از کمکتون ممنونم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان مشکل رو حل کردم....حالا برای بقیه که اگه زمانی به همچین مشکل احمقانه ای بر خوردن...

وقتی اطلاعات resource رو وارد می کردم اون قسمت غیرفعال سازی بعد و قبل از فلان تاریخ ذخیره نمیشده توی دیتابیس...

از جدول مربوطه در دیتابیس ویرایش کردم مقادیر مورد نظر رو و این مقادیر رو گذاشتم :

برای disable before date x مقدار Tomorrow و همینطور هم فیلد بعدیش رو (disable_after_date) رو روی Not Set تنظیم کردم...

مشکل حل شد خدا رو شکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری