s.f.m

مشکل با ماژول خبری bt content

16 پست در این موضوع

من تو سایتم از این ماژول استفاده کردم اما وقتی رو توضیحات بیشتر یا لینک خبر کلیک میکنم تو صفحه جدید باز شده باز صفحه اول سایتم باز میشه در حالی که باید لینک خبر بازبشه

این آدرس سایتمه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مدیریت قالب خودتون رو نگاه کنید گزینه ای برای فعال یا غیر فعال کردن موقعیت component هست که غیر فعال کردید و باید فعال کنید

این مورد ارتباط به ماژول bt content ندارد.هر مطلبی باز کنید این مشکل هست

مدیریت قالب خودتون رو نگاه کنید گزینه ای برای فعال یا غیر فعال کردن موقعیت component هست که غیر فعال کردید و باید فعال کنید

این مورد ارتباط به ماژول bt content ندارد.هر مطلبی باز کنید این مشکل هست

ممنون استاد از توجهتون...من چون قالب رو به صورت بسته نصبی از همینجا دانلود کردم هیچ دستکاری رو تنظیماتش انجام ندادم...اگرم همچین تنظیمی باشه از قبل روش بوده...طبق گفته شما به مسیری که گفتید رفتم اما چیزی که مد نظر بود رو پیدا نکردم از محیط مدیریت قالب عکس گرفتم ضمیمه کردم اگه امکان داره از رو عکس راهنماییم کنید که چه تنظیمی رو باید ست کنم...ممنون

[ATTACH=CONFIG]7321[/ATTACH]

توی این تصویر چیزی وجود نداره شما تب پروفایل رو بزنید ببینید در اون قسمت تنظیمی داره یا خیر

ممنون استاد از توجهتون...من چون قالب رو به صورت بسته نصبی از همینجا دانلود کردم هیچ دستکاری رو تنظیماتش انجام ندادم...اگرم همچین تنظیمی باشه از قبل روش بوده...طبق گفته شما به مسیری که گفتید رفتم اما چیزی که مد نظر بود رو پیدا نکردم از محیط مدیریت قالب عکس گرفتم ضمیمه کردم اگه امکان داره از رو عکس راهنماییم کنید که چه تنظیمی رو باید ست کنم...ممنون

[ATTACH=CONFIG]7321[/ATTACH]

سلام

از سربرگ profile تو مدیریت قالبتون عکس بذارید

..:: پست همزمان با صابر عزیز - عذرخواهی میکنم ::..

سلام

از سربرگ profile تو مدیریت قالبتون عکس بذارید

..:: پست همزمان با صابر عزیز - عذرخواهی میکنم ::..

هـــــــــورااااا آقای صدیقی اومد...طراح بسته نصبی کلود [dasdas] بفرمایید اینم عکس

[ATTACH=CONFIG]7322[/ATTACH]

درود

طراح قالب ؟؟؟؟؟ :25r30wi::25r30wi: برادران شرکت یوتم زحمتش رو کشیدن من فقط یکم ظاهر رو دستکاری کردم

نه مشکل از output نیست . وقتی پنل مدریت فارسی باشه جای yes و NO برعکسه که تنظیمات درسته .

من الان موقعیت های ماژول رو چک کردن اصلا موقعیت content نداره . یه منو بسازید و یه مطلب خاص بهش اختصاص بدید ببینید نشون میده ؟

درود

طراح قالب ؟؟؟؟؟ :25r30wi::25r30wi: برادران شرکت یوتم زحمتش رو کشیدن من فقط یکم ظاهر رو دستکاری کردم

نه مشکل از output نیست . وقتی پنل مدریت فارسی باشه جای yes و NO برعکسه که تنظیمات درسته .

من الان موقعیت های ماژول رو چک کردن اصلا موقعیت content نداره . یه منو بسازید و یه مطلب خاص بهش اختصاص بدید ببینید نشون میده ؟

:128fs318181: بله استاد الان تو منوهام درباره باشگاه،افتخارات باشگاه و تماس با ما همه از نوع مطلب خاص هستن

یه چک هم بکنید ببینید تنظیمات seo جوملاتون اگه روشنه فعلا خاموشش کنید ببینید درست میشه !!!!!؟؟

:a2d3::a2d3::a2d3::a2d3:

درستش کردم از این لینک فقط میشه لطف کنید دلیل این مشکل و دلیل این راه حلو برام بگید؟

جالبه داشتم سرچ میکردم ظاهرا بعضی از قالب ها خصوصا قالب های یوتم که با وارپ 6 طراحی شدن این مشکل رو دارن ولی دلیلش رو هنوز نمی دونم

جالبه داشتم سرچ میکردم ظاهرا بعضی از قالب ها خصوصا قالب های یوتم که با وارپ 6 طراحی شدن این مشکل رو دارن ولی دلیلش رو هنوز نمی دونم

مرسی هروقت متوجه شدین به منم بگید gift

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری