hadidr

مشکل در سئو

4 پست در این موضوع

با سلام خدمت اساتید محترم

بنده مشکلی در سئو سایتم دارم

طبق آموزش تنظیمات را انجام می دهم و آن فایل را در هاست تغییر نام می دهم

ولی در آدرس سایتم تغییر ایجاد نشده چون در آموزش نوشته شده بود که آدرس لینک های سایت تغییر می کند و seo به آن اضافه می شود

آیا سئو برای من خراب نصب شده یا اینکه درسته و نیاز نیست آدرس لینک هایم عوض شود ؟

سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام

محتواها و منوههایی که قبل از ویرایش سایت و انجام تنظیمات سئو ی سایت انجام داده اید بطور خودکار تصحیح نمیشن و شما میبایست اونها رو تک تک باز کنید و ادیت کنید.

اگر محتوا دارید .بازشون کنید و فیلد مربوط به نام مستعارشون رو خالی کنید.و سیو کنید.خودِ جوملا عنوانتون رو بطور صحیح فارسی یا انگلیسی جایگزین میکنه و منوها هم به همین طریق...

موفق باشید و سربنلد

با سلام

محتواها و منوههایی که قبل از ویرایش سایت و انجام تنظیمات سئو ی سایت انجام داده اید بطور خودکار تصحیح نمیشن و شما میبایست اونها رو تک تک باز کنید و ادیت کنید.

اگر محتوا دارید .بازشون کنید و فیلد مربوط به نام مستعارشون رو خالی کنید.و سیو کنید.خودِ جوملا عنوانتون رو بطور صحیح فارسی یا انگلیسی جایگزین میکنه و منوها هم به همین طریق...

موفق باشید و سربنلد

سپاس مهندس جان

ولی حالا متن جدید هم که قرار می دهم باز هم تغییر نام نمی دهد

:oom:

سلام

آقا کسی نیست کمک کنه

من در mod_rewirte را در قسمت htaccess قرار دادم ولی باز هم نشد و مطلب جدید که می زنم در نوار سایتم seo دیده نمی شود

هاستم cpanel هست

به نظز شما مشکل از کجاست دوستان ؟

لطفآ راهنمایی کنید

سپاس

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری