roz6662

چند ستونه کردن آر اس

5 پست در این موضوع

با سلام

در رابطه با چند ستونه کردن RSForm دوستان راهنمایی و یا روش کار را بگن ممنون میشم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

وارد تب Properties که بشید در همون قسمت Form Layout میتونید فرمتون رو چند ستونه انتخاب کنید

ممنون از ارارسال شما ولی بهتر بود دقت میکردید من عرض کردم چند ستونه نه اینکه از کدام قسمت میتونم طرح بندی فرم را تغییر بدم

البته اید تقصیر خودم باشه توضیح ندادم

منظور از چند ستونه کردن اینه کلا از حالت اولیه در بیاد و آیتم ها کنار هم قرار بگیره نه زیر هم

البته این کارو انجام میدم و لی در آیتم چک باکس مشکل دارم و چک باکس ها در کنار هم قرار نمیگیره و زیر هم قرار میگیره که خوشایند نیست آیا دستور خاصی هستش بشه تو کد ها داد این مشکل برطرف شه؟

خب دوست عزیز شما گفتید چند ستون باشه توی همون قسمتی هم که گفتم میتونید بزنید مثلا دو ستونه بشه و آیتمها کنار هم قرار بگیرن

اگر هم خیلی میخواید اختصاصی بکنید قسمت HTML Layout رو از حالت اتوماتیک بردارید و خودتون بطور دستی چیدمان فرمتون رو به دلخواه تغییر بدید

خیلی منون از پاسختون

دوست عزیز اول باید عرض کنم کامپونتی که من استفاده میکنم فارسی هستش

و فک کنم الان کسی نباشه از نسخه انگلیسی استفاده کنه حداقل بابت جاهایی که تو انگلیسی نمیتونه باشه

بگذریم

شما منظورتون تولید طرح خودکار هستش و یکی هم هم تغییرات دستی یا ...

دوست عزیز عرض کگردم در اول ارسالم برخی جاهاشو تونستم مثلا از زیر هم بیارم کنار هم ولی یه خورده بهم ریختگی ایجاد میکنه و زیبایی خوبی نداره

میخوام راهنمایی دقیق نه اینکه میتونید دستی وارد کنید بفرمایید

چون این که بخواین برا یه چیزی استایلی یا هر چیزی اضافه کنیم به صورت دستی صدرصد باید دانش این کارو داشته باشیم

حالا میایم یه سوالی میپرسیم خواهشا بررسی بفرمایید ببینید درخواست کاربر چی هستش و چه پاسخی میتونه کمک حال کاربر باشه

شما دقت کنید من تو ارسال پرسیدم تغییر از اونی که تو خود افزونه موجود نیست

یعنی شما استاد ما باید در نگاه اول برداشت کنید که درهخواستی که کاربر داره تخصصی هستش و نیاز به دانش کافی در زمینه اختصاص دادن استایل یا کد به افزونه مورد نظر

......

ممنون میشم از دوستانی که توانایی اضافه کردن استایل اختصاصی به آر اس را دراند راهنمایی نمایند

با هزینه هم باشه مشکلی نیس

خیلی ممنون از ارسال قبلی که وقت گذاشتند جواب ارسال کردند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری