abarghoei

مشکل با قالب اولیه بسته نصبی جوملا

3 پست در این موضوع

با عرض سلام

ببخشید من از قالبی که وقتی بسته نصبی رو نصب میکنی به عنوان پیش فرض است خوشم میاد ولی چنتا عیب دارد که از دوستان خواهش میکنم کمکم کنن .

1 - وقتی با zoom عادی مرورگر وارد صفحه میشوم صفحه ناقص نشان داده می شود و تغییر اندازی نمیدهد . عکس :

[ATTACH=CONFIG]7346[/ATTACH]

2 - من می خوام این بنری که بالا و سمت چپ سایت هست رو پاک کنم و متمئنم که همتون این کار رو کردید پس نگید که مانع قانونی دارد و کاری که من دارم نباید این بنر داخل صفحه باشه . عکس :

[ATTACH=CONFIG]7347[/ATTACH]

3 - من میخوام دوتا بنر تبلیغتی زیر ممطالب هست رو پاک کنم و هم از بک لینک ها پاکشون کردم و هم از تبلیغات ولی از بین نرفتن . لطفا کمکم کنید . عکس :

[ATTACH=CONFIG]7348[/ATTACH]

4 - چنتا عکس هست که برای شبکه های اجتماعی هست و من می خوام که اون ها رو به لینک خودم تغییر بدم پس کنکم کنید .

[ATTACH=CONFIG]7349[/ATTACH]

5 - یک مطلب هست که من هر کاری کردم پاک نشد و من از شما می خوام که کمکم کنید که تا او رو عوض کنم .

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

دوست عزیز بدلیل اینکه وقت نصب بسته خام ندارم لطف کنید و دمو ( آدرس سایتتون ) رو قرار بدین تا مورد اول چک بشه

بقیه موارد هم به احتمال 99 درصد داخل ماژول ها هستش و متن هم که داخل مطالب

ولی بازم اگه میخواین دقیق باشه باید دمو قرار بدین

حق یارتان

درود

1- اگه میخواید در هر سایز صفحه ای قالب به هم نریزه باید از قالب های واکنش گرا یا responsive استفاده کنید . احتمالا قالب شما این قابلیت رو نداره

2- روی عکس دکمه سمت راست موس رو بزنید گزینه show picture. ببینید مسیر تصویر کجاست پیداش کنید و تغییرش بدید

3- بنرها معمولا ماژول هستند . توی ماژولاتون دنبالش بگردید

4- احتمال زیاد اونم ماژوله پیداش کنید لینک ها رو تغییر بدید

5- مطلب که دیگه باید از مدیریت مطالب تغییر کنه

اگه سایتتون روی هاسته دمو بدید تا همه موارد صحیح بررسی بشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری