رعنا

درخواست ماژول شبیه تایپ

15 پست در این موضوع

سلام من یک ماژول میخوام که بصورت تایپ حرف به حرف تیتر خبرم و بنویسه شبیه moving text ولی حرف به حرف تایپ کنه ممنون میشم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ممنون دقیقا همینا رو میخواستم فقط وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده

دومی رو هم وقتی نصب میکنم در مدیریت ماژول هیچ جایی که متنو بذارم نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد در مورد اول که از این آدرس Art News Ticker - Joomla! Extensions Directory معرفی کرده بودید با این پیغام هنگام نصب مواجه میشمJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد

ودر مورد دوم ماژول نویسنده خبر (mod_newstyper ) وقتی نصب میکنم وماژول رو باز میکنم تا مطلب و موقعیت بدم جعبه parametr نمیاد اگه مفهوم نیست سعی میکنم عکس بذارم ممنون

درود

اون موردی که پارامترهای تنظیمات نمیاد با نسخه جوملای شما سازگار نیست .

اون مورد هم که نصب نمیشه باید از حالت فشرده اول خارجش کنید بعد داخلش ماژول مربوط به جوملا 2.5 رو نصب کنید

1 کاربر پسند دیده است

مواردی رو که دوستان گفتن چک کنید ماژولی رو که از جوملا جهانی گرفتید از حالت فشرده خارج و نصب کنید

کاری که گفتید انجام دادم مرسی نصب شد اما یه مشکل دیگه دارم اینکه با اینکه مجموعه تعریف کردم وارد میکنم و مطلب نوشتم وبه مجموعه نسبت دادم چیزی تایپ نمیکنه فکر کنم روش استفاده شو نمیدونم در ضمن این قسمت رو هم نمیدونم چطور پر کنمModule Class Suffix

با قسمت Module Class Suffix نیازی نیست کاری انجام بدید در مورد نمایش در سایتتون هم اگر همه تنظیمات ماژول رو درست انجام دادید و نمایش نمیده

احتمال داره تداخل جیکوئری هم داشته باشید لینک سایتتون رو بذارید چک کنیم

تورو خدا چرا بیشتر سوالا به دمو سایت ختم میشه سایت من هنوز لوکاله اگه میشه یه افزونه دیگه بهم معرفی کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری