javad.nagizadeh

جوملا نصب نمیشه

8 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان اگه ممکنه بگید مشکل چیه و چرا نصب نمیشه ؟

***نصب***

پوشه آپدیت جوملا را تو پوشه جوملا اکسترنت کردم حل نشد ؟

توی لوکال هم بدون مشکل و ارور نصب میشه

ویرایش شده در توسط javad.nagizadeh

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

به پشتیبانی هاست تیکت بزنید . قبلش ورژن php* هاست رو چک کنید ببینید با نسخه جوملاتون سازگاره یا نه

پشتیبانی هاست گفت که مشکلی نداره و جوملا نصب میشه ...!

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین php پنل من ورژنش 5.3.27 هست و جوملا هم 2.5 که آپدیت 2.5.26 را هم انجام دادم ؟؟؟؟

ابتدا همه چیز رو پاک کنید . یک جوملا از سایت خود جوملا جهانی دانلود و تست کنید . اگه نشد که احتمالا همچنان نمیشه به پشتیبانی تیکت بزنید.session.save_path رو در php.ini چک کنند که هم ست شده باشه هم قابل نوشتن باشه .

این کارو کردم ولی مشکلم حل نشد ...

راهی نداره که خودم رفعش کنم ؟؟؟؟

از پشتیبانی جواب قانع کننده ای نگرفتم نگرفتم

مشکل اینجاست شما دسترسی این کار رو ندارید .ازشون بخواید گزینه php.ini دستی رو براتون فعال کنند . بعد که انجام شد دسترسی هاست رو به همراه لینک ورود به پنل و لینک همین تاپیک برای من پ خ کنید .

البته ببخشید یادم رفت بگم وقتی جوملا را از جوملای جهانی دانلود کردم و داخل هاستم ریختم این پیام را داد .

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

درود

این یکی مربوط به سطح دسترسی فایل ها و پوشه های شماست . سطح دسترسی پوشه ها روی 777 و فایل ها روی 644 باید تنظیم باشه .

از این آموزش هم برای تغییر سطح دسترسی می تونید کمک بگیرید : آموزش:تغییر سطح دسترسی (Permission) فایل‌ها از طریق CPanel - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری