teddy.team

قالب دوزبانه و منوی اصلی فارسی

5 پست در این موضوع

سلام

وقتی زبان سایت رو از بخش مدیریت زبان روی انگلیسی میزارم منوی اصلیی که توی قالب انتخاب میکنم نشون میده اما وقتی زبان سایت رو فارسی میکنم هیچ منویی توی قسمت منو نشون نمیده

درضمن وقتی سایت رو به حالت زبان انگلیسی میبرم دیگه راست چین نیست

فقط به زبان فارسی سایت نیاز دارم. میخوام سایت زبانش فارسی باشه و راست چین هم بشه... خیلی سرو کله زدم، اما نشده..

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

چیکار کنم که سایت توی منوی فارسیم به حالت rtl سویچ کنه؟

قالب از rtl پشتیبانی میکنه اما الان فقط زمانی راست چین میشه که این کد آخر یو آر ال باشه

?direction=rtl

وقتی از مدیریت زبانها، زبان فارسی رو فعال میکنم سایت راست چین میشه اما منویی که از بخش مدیریت قالب انتخاب میشه(یعنی منوی اصلی بالای سایت) نمایش داده نمیشه... چه منوی فارسی چه انگلیسی. هیچی توی منو نشون نمیده

سلام دوست عزیز

منوی اصلی از طریق قالب تعیین میشه و ماژول نیست.

----

راه حل رو پیدا کردم

قالبهای پیشرفته(حداقل این قالب) اگه که بخوای زبانی غیر از زبان انگلیسی فعال کنی باید حتما چندزبانه سازی رو اجرا کنی یعنی:

1- از مدیریت زبان، زبان پیشفرض کاربری سایت رو به زبان دلخواهی که نصب کردید تغییر بدید

2- منویی برای لینک پیش فرض بسازید (زبان رو روی همه قرار بدید) و پیشفرض رو بله انتخاب کنید

2- منو و لینکی برای زبان فارسی و پیشفرض ایجاد کنید

3- منو و لینکی برای زبان انگلیسی و پیشفرض ایجاد کنید

4- حالا درون تنظیمات قالب منوی زبان فارسی و منویی که میخواید حین زبان انگلیسی نمایش داده بشه رو انتخاب کنید...

حداقل برای این قالب که از heilix framework استفاده میکنه اینجوریه.

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری