hosien piri

پوشه cssجهت راست چین کردن

8 پست در این موضوع

با سلام

بنده جهت راست چین کردن مطالب سایتم مسیر پوشه css رو پیدا نمیکنم زمانی که توی لوکال روی مطلبم توسط فایر باگ کلیک میکنم این آدرسو نشون میده

(test1/#2(line 1726

لطفا راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

میخوام مطالبو راست چین کنم ولی فایر باگ مسیرش مشخص نیست

[ATTACH=CONFIG]7407[/ATTACH]

به هاست منتقل کنید و آدرس سایت رو قرار بدید تا بشه کد هارو بررسی کرد .

اگه مولفه ای از منو که میخواید راست چین کنید از یک کلاس css استایل میگیره اونجا اعمال کنید کد های راست چین کردن رو . تا این حد میشه راهنمایی کرد :dadad4:

مسعود جان قالبمو راست چین کردم ولی مطالبم هنوز چپ چینه و بهم ریخته و تک تک راست چین میکنم ولی به سختی چطور میتونم راست چینو برای همه مطالبم اعمال کنم ممنون از راهنماییت

من هنوز سایتو توی لوکال دارم

یک نکته کلی بگم . انتظار نداشته باشید فقط مثلا با یک فلوت اضافه کردن قالب راست چین میشه . ممکنه نیاز باشه یکسری از کدها بازنویسی بشه . راست چین کردن برخی قالب ها واقعا سخت و زمان بر هست .توصیه میکنم به یکجایی برسونید خودتون بعد که به هاست منتقل کردید دوستان بررسی نهایی رو انجام میدهند . در کل با وجود این همه قالب فارسی چه تجاری چه رایگان خیلی باید قالب تاپ باشه که بخواید وقت بذارید . چون الان نود درصد قالب ها خودشون rtl دارند .

به هر حال . صلاح کار خویش ... :)

من روی این قالب خیلی کار کردم کل قالبو راست چین کردم ولی حالا که مطالب سایتو میخوام بذار هر مطلب جدیدیو باید راست چین کنم عنوانش و توضیحات احتیاج به راست چین شدم دارن و به هم ریخته هستن وقتی با فایر باگ مسیر پوششو مشخص میکنم مثلا تو یه مطلب اینو

(test1/#2(line 1726

text-align= left

نمایش میده این #2نمیدونم از کجا کد میگیره و اگه میشه یه کد کلی بنویسم تا کلا مطالب جدید راست چین بشه و مجبور نشم هر کدومشو راست چین کنم با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری