amin1

ارور در سایت بعد از اضافه کردن فایلhatacs

4 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشین

فایلhatacs رو که تو انجمن بهینه شده بود طبق اموزش به جای مای سایت ادرس سایت خودمو اضافه کردم ودر روت هاست قرار دادم ولی وقتی میخوام رومجموعه ها تو سایت کلیک کنم و محتویاتشو بخونم ارور میده؟لطفا راهنمایی کیند:

[ATTACH=CONFIG]7449[/ATTACH]

حتی بخش ورود به سایت فراموشی رمز عبور و نام کاربری هم ارور میده ولی وقتی از تنظیمات کلی گزینه mod_rewrite رو غیرفعال می کنم درس میشن من فایل htaccess.text رو به فایل .htaccess تغییر نام دادم و به جای مای سایت ادرس سایت خودمو قراردادم .

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori
ترکیب

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما باید بدونید که از یک دستور htaccess چرا و چگونه استفاده کنید . درسته که اون فایل بهینه شده هست اما ممکنه روی همه سرور ها بنا به شرایط و تفاوت ها کار نکنه . دستورات این فایل رو بر حسب نیاز استفاده کنید تا به مشکل نخورید .

این تاپیک رو ببینید .

آموزش تاپیک مقالات آموزشی htaccess جهت ارتقای امنیت, پایداری و بهبود عملکرد سایت

درسته که همه این کد ها مفید هستند ، اما استفاده نابجا از اونها برای سایت مشکل به وجود میاره و سرعت لود سایت رو هم پایین میاره . موفق باشید .

سلام

ممنون الان وقتی گزینه موردنظر رو غیرفعال می کنم درس میشه میخواستم بدونم اگه غیر فعال بمونه مشکلی پیش نیاد چون بقیه فعال هستن

mod rewrite رو میفرمایید ؟ بذارید فعال باشه .

شما htaccess رو خالی کنید . از تاپیک که لینک دادم مورد هایی که به کارتون میاد کپی کنید . ذخیره کنید . سایت رو چک کنید .

اگر اوکی بود کد های بعد به همین طریق تا پایان .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری