NimaT

راه حل عدم نمایش ماژول در صفحات خاص؟!؟!؟!

8 پست در این موضوع

با سلام

سوالم اینه که مثلاً شما یه ماژولی رو در صفحه اول منتشر می کنی وی میگی که فقط تو همین صفحه نشون بشده

ولی مشکل اینجاست که اگه یه کامپوننتی مثل فروشگاه داشته باشی و روی یه آیتمی مثلاً جدیترین محصولات کلیک کنی و از این طریق وارد اون صفحه(صفحه محصول) بشی

اون ماژول کماکان نشون داده میشه(در صورتی که فقط در صفحه اول باید نشون داده بشه)

راه حل این مساله چیه؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بهترین راه استفاده از NoNumber Advanced Module Manager بطور کامل میتونید ماژولها رو مدیریت کنید

با سلام

سوالم اینه که مثلاً شما یه ماژولی رو در صفحه اول منتشر می کنی وی میگی که فقط تو همین صفحه نشون بشده

ولی مشکل اینجاست که اگه یه کامپوننتی مثل فروشگاه داشته باشی و روی یه آیتمی مثلاً جدیترین محصولات کلیک کنی و از این طریق وارد اون صفحه(صفحه محصول) بشی

اون ماژول کماکان نشون داده میشه(در صورتی که فقط در صفحه اول باید نشون داده بشه)

راه حل این مساله چیه؟

کجا این مشکل رو دارید؟ لینک بذارید لطفا.

این مشکل برعکسش هست. مثلا شما نمی تونید تعیین کنید که یه ماژول در صفحه اصلی فروشگاه نمایش داده بشه اما در صفحه مثلا محصول یا پرداخت نمایش داده نشه. مگه اینکه براش منو ساخته باشید که بازم اگه کاربر از لینک های داخل فروشگاه بره، ماژول رو نمی بینه. فقط در صورتی که نمایش ماژول روی All باشه همه جای فروشگاه نشونش میده حتی لینک های صفحات داخلی ش

کجا این مشکل رو دارید؟ لینک بذارید لطفا.

این مشکل برعکسش هست. مثلا شما نمی تونید تعیین کنید که یه ماژول در صفحه اصلی فروشگاه نمایش داده بشه اما در صفحه مثلا محصول یا پرداخت نمایش داده نشه. مگه اینکه براش منو ساخته باشید که بازم اگه کاربر از لینک های داخل فروشگاه بره، ماژول رو نمی بینه. فقط در صورتی که نمایش ماژول روی All باشه همه جای فروشگاه نشونش میده حتی لینک های صفحات داخلی ش

سلام

ممنون

این لینک رو ببینید

فروشگاه دوربین مداربسته و تجهیزات جانبی صهبا

مثلاً شما در صفحه اول روی تازه های فروشگاه یک محصول رو روی افزودن به سبد خریدش کلیک کنید

متوجه میشید

خب به سبد خرید اضافه کردم ولی متوجه چیز خاصی نشدم! که ماژولی نمایش داده نشه. با تصویر می تونید بگید؟

اگر میخواید ماژولهاتون فقط صفحه اصلی نمایش بده با همون افزونه ای که معرفی کردم میتونید قبلا روی همین بسته ای که کار میکنید با ماژولی که معرفی کردم این مشکل رو برطرف کرده بودیم

اگر میخواید ماژولهاتون فقط صفحه اصلی نمایش بده با همون افزونه ای که معرفی کردم میتونید قبلا روی همین بسته ای که کار میکنید با ماژولی که معرفی کردم این مشکل رو برطرف کرده بودیم

ممنون صابر خان

می شه بیشتر راهنمایی بفرمایید:

این پلاگین فقط امکان تخصیص به منوها رو فراهم میکنه

assign.png

آقا درست شد

مشکل بی دقتی خودم بود

فقط توضیح بدم تا شاید برای بقیه هم پیش بیاد و به دردشون بخوره:

برای اینکه این ماژول فقط در صفحه اول نشون داده بشه

توسط پلاگینی که بالا توضیح داده شد وارد تنطیمات ماژول شده و Show Assignments رو روی همه قرار میدیم

سپس Include رو از تب صفحه خانگی یا home page انتخاب می کنیم

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری