mojtabapordel

ماژولی برای نمایش محتوا از طریق Select Box

3 پست در این موضوع

سلام دوستان

مدت هاست دنبال همچین ماژولی میگردم. شبیه ماژول های سایت ورزش 3.

میخوام مثل ماژول های تب ساز که محتوا رو توی تب های مختلف نمایش میدن، ماژولی باشه که محتوا (مطالب جوملا، K2 یا سایر ماژول ها) رو از طریق لیست کشویی (Select Box) بارگذاری کنه و نمایش بده. در واقع هربار که یکی از گزینه ها از لیست کشویی انتخاب میشه، محتوای مربوطه به صورت ایجکسی لود بشه. اینجوری بارگذاری صفحه هم سبکتر میشه.

مثلا ورزش 3 رو ببینید، مثلا توی جدول لیگ های ایران، میشه 4 تا لیگ رو انتخاب کرد و هر لیگ هم هفته های زیادی رو شامل میشه. یعنی اگه بخوایم همچین ماژولی رو توی جوملا مثلا با فرم ساز پیاده سازی کنیم، باید 67 تا جدول رو توی یک ماژول فراخوانی کنیم که بارگذاری صفحه رو خیلی سنگین میکنه.

برای نمونه این سایت رو ببینید:

http://www.football-emp.com

من توی این سایت برای اینکه چنین امکانی رو پیاده سازی کنم، از فرم ساز RSForm استفاده کردم. توی ماژول های لیگ ها روی همه رفته الان 30تا جدول داره توی صفحه بارگذاری میشه که باعث شده صفحه خیلی سنگین بشه. اگر بشه مثل سایت ورزش 3 محتوای ماژول ها رو به صورت ایجکسی از طریق لیست کشویی بارگذاری کرد، مشکل سنگین لود شدن صفحه حل میشه.

خلاصه مطلب اینکه:

1- چنین ماژولی پیدا میشه؟

2- اگر نیست، کسی میتونه چنین ماژولی بنویسه که محتوای ماژول ها از طریق لیست کشویی و به صورت ایجکسی نمایش داده بشه؟

3- تب سازی هست که محتوا رو به صورت ایجکسی توی هر تب لود کنه؟ نه اینکه از اول همه محتوا های همه تب ها لود بشه.

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام علیکم.

آقا مجتبی گل، این افزونه رو صابر نوشته و آماده ست .دقیقا سورس مشابه ورزش3 .میتونی توی سایت ارس جوملا بری و درخواست بدی.برات اوکی میکنه.

ضمناً قیمتش هم فکر کنم کمتر از 30.000 تومان باشه.من تست کردم خیلی عالی و خوبه.(البته بدون اختصاصی سازی و امکانات جانبی)

ارادتمند :25:

موفق باشی وسربلند

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری