joomlabartarin

روش کار با کامپوننت و پلاگین فوکا pdf

4 پست در این موضوع

با سلام.

من کامپوننت و پلاگین فوکا پی دی اف رو نصب کردم روی جوملا 2.5 .

الان چطور باید استفاده کنم .

خواهش میکنم یکی از دوستان یه آموزش بدرد بخور توی این پست قرار بده که همه علاقه مندان استفاده کنن.

من چند روزه دارم سرچ میکنم ولی اصلا اموزشی در این زمینه نیست و سوالات در زمینه فوکا پی دی اف همه جا بی جواب مونده. اکثر استفاده کننده ها هم مشکل دارن با این قضیه.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ساخت فایل پی دی اف توی جوملا !!! کاربردش چیه ?

ابتدا مراحل نصب رو ببینید . قبل از شروع بک آپ بگیرید از سایتتون .توضیحات کامل آورده شده . مطالعه کنید کامل .

Phoca PDF Installation and Usage

ساخت فایل پی دی اف توی جوملا !!! کاربردش چیه ?

ابتدا مراحل نصب رو ببینید . قبل از شروع بک آپ بگیرید از سایتتون .توضیحات کامل آورده شده . مطالعه کنید کامل .

Phoca PDF Installation and Usage

با سلام.

ببینید من دارم سایتی طراحی میکنم که مطالب وقتی نمایش داده میشه معمولا دو تا آیکون پرینت و ایمیل در کنارشون هست .حالا من میخوام وقتی کاربر مطلب رو میبینه امکان نمایش و دانلود مطلب با فرمت pdf فراهم باشه .

البته میشه فایل pdf مطلب رو آپلود کرد ولی این کار درست نیست و زمان بره و مدیر سایت همش باید مشغول درست کردن فایل پی دی اف و آپلود باشه.

مطلبی رو هم که گذاشتید خوندم ولی کافی نبود .

من نمیدونم این کامپوننت و پلاگین رو که نصب کردم کارش چیه و چطو پی دی اف میسازه.

اگه کسی توضیح کامل بده خوبه

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری