tnacym

مشکل وارد نشدن یوزر جدید به ادمین جوملا

5 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

من خیلی وقته با جوملا کار می کنم ولی تاحالا این مشکل رو ندیده بودم . توی ادمین هر چی کار بر جدید می سازم مثل مدیر یا ادمینیتسترتور و ... به صفحه مدیریت لاگین نمی شن . و این ارور رو می ده

You do not have access to the administrator section of this site.

یوزر پسوردهاشونم درست می زنم یعنی مشکل از یوزر پسورد نیست .

واقعا نمی دونم جریان چیه . فقط اینکه سایتم رو لوکاله .

لطفا اگر کسی بلده چی کار باید کرد راهنمایی کنه ممنون می شم

ویرایش شده در توسط tnacym

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

موقعی که کاربر تعریف میکنید در پایین همون صفحه انتساب دارید که می تونید تعریف کنید جز چه گروه کاربرانی باشه . کاربران registered به مدیریت دسترسی ندارن .

بله می دونم . ریجستر نیست . اینارو همونطور که گفتم یا ادمینیسترتور گذاشتم یا منیجر .تازه بار اول که نیست . هیچ وقت این مشکلو ندیده بودم .کاربر سوپر ادمین که می سازم جدید مشکلی نداره وارد می شه ولی اون دوتا دیگه نه ! واقعا تعجب می کنم .

مشکلش رو فهمیدم از آپیدت جوملا هست .(Joomla_2.5.x_to_2.5.27-Stable-Patch_Package ) چون روی یه سایت لوکال دیگه تست کردم .اون اول آپیدت نبود و کاربرایی که می ساختم وارد می شد ولی بعدش فایل آپدیت رو اکسترکت کردم و اونم همین مشکل رو پیدا کرد . حالا باید چه کار کنم ؟

اکسترکت فایل آپدیت رو همیشه به عنوان آخرین راه انجام بدید . از منوی مدیریت افزونه ها . تب پایگاه داده . بازسازی رو بزنید . چک کلی رو هم انجام بدید . کش جوملا رو هم پاک کنید تست کنید ببینید حل میشه ?

نشد یک بار دیگه بسته کامل (نه آپدیت) 2.5.27 رو روی روت سایت اکسترکت کنید و راه بالا رو تکرار کنید . قبل از این کار بک آپ بگیرید .

Sent from my HTC One max using Tapatalk

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری