3 پست در این موضوع

با سلام

من کامپیونتی روی جوملا نصی کردم که پیغام داد منوی میریت ایجاد نشد

بعد وقتی خواستم یک منو در سایتم ایجا کنم یک پیغامی داد که منو ساخته نشد .بهرحال این مشکل را با یک دستمر sql حل کردم و منو هم ایجاد شد و کامپیوننت هم با موفقیت ساخته شد

اما وقتی منو را ایجاد میکنم از نوع مطلب خاص و در قسمت مشالب به این منو یک مطلب را نسبت میدهم و صفحه را ذخیره میکنم .در سایتم وقتی روی این منو کلیک میکنم دیگر ان صفحه باز نمیشه هر موی جدیدی که بسازم فقط یک لینک به آن نسبت داده میشه که مربوط به یکی از کامپوننت های سایتم هست در صورتی که وقتی وارد مدیریت منو میشوم در سمت راست تنظیمات لینک درست داده شده اما وقتی روی منو کلیک میشود در نوار آدرس ادرس آن کامپوننت نمایش داده میشود و ارتباز به مطلبم ندارد

خواهش میکنم کمکم کنید خیلی فوریه

gift

ممنون

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

بی زحمت یک دستمز sql کامل برای ایجاد منو که مسیرو درست ایجاد کنه

الان پیش فرض تمامی مسیرای من شده برای یک کامپیوننت

وقتی دستی مسیرو تو sql عوض میکنم درست میشه مشکلم

کمکم میکنید زود

بی زحمت یک دستمز sql کامل برای ایجاد منو که مسیرو درست ایجاد کنه

الان پیش فرض تمامی مسیرای من شده برای یک کامپیوننت

وقتی دستی مسیرو تو sql عوض میکنم درست میشه مشکلم

کمکم میکنید زود

مشکلمو حل کردم

باید کش جوملا را غیر فعال کنید و کل کش را حذف نمایید س÷س منوهای این مشکل را دارند دوباره سازی کنید یعنی یک بار بازشون کنید و دوباره دخیره نمایید

البته به جای دوباره سازی یه قطعه کد هم داره که باید در کامپیوننت منو قرار بدید تا جداول رو دوباره بسازه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری