pournikdast

مشکل در نمایش کامل مطالب مجموعه

4 پست در این موضوع

سلام و وقت بخیر

در سایت بنده مجوعه ای در قالب منوی بلاگ با عنوان مطالب جذاب روانشناسی وجود دارد که شامل حدود 20 مطلب است

از دیشب که بنده یک پلاگین مربوط به کش را پس از بالا نیامدن سایت از هاست سایت پاک کردم

صفحه مربوط به این مجموعه در سایت ناقص نشان داده میشود

یعنی تمامی تنظیمات مطالب، مجموعه و منو تغییری نکرده است اما در سایت فقط 4 مطلب اول مجموعه نشان داده میشود و گزینه ای که

قبلا از طریق آن به صفحات بعدی مجموعه میرفت حذف شده است

لطفا راهنمایی بفرمایید چی کار کنم

ادرس سایت : تحلیل آماری پیشرفته و چاپ تضمینی مقاله - تحلیل آماری پایان نامه چاپ مقاله (ادوریس)

ادرس مجموعه حذف شده از سایت: http://www.edures.ir/2014-04-11-11-30-15/%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C/%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C

با سپاس فروان از راهنمایی شما دوستان عزیز

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

دوستان یک مطلب جدید به مجموعه اضافه کردم و مشکل حل شد

یعنی الان تو سایت تمام مطالب نشون داده میشه

ولی آخرش نفهمیدم این مشکل از کجا بوجود آمد؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری