sydali

داستان مشکل من با شرکت هاستینگ!!!چه کنم؟

4 پست در این موضوع

با سلام 20 روز پیش شرکت هاستینگ خود را عوض کردم و سایت را به هاست جدید انتقال دادم.(که شرکت جدید یکی از معروفترین سرویس دهنده ها می باشد).از 3 4 روز پیش سایت بالا نیومد و شرکت گفت که سرور سایت شما از کار افتاده تا امروز که مشکل سرور برطرف شد اما سایت ما همچنان بالا نمیاد.تیکت که فرستادم گفتن با توجه به مشکل سرور متاسفانه اطلاعات شما از هاست پاک شده و اگر بکاپ دارید بدید تا ما ریستور کنیم و برای دلجویی از شما به زمان سر رسید یک ماه اضافه خواهد شد!!!.درواقع علیرغم اینکه همه شرکت های هاستینگ بکاپ هفتگی می گیرند این شرکت بکاپ هفتگی نگرفتند و گفتند بکاپ ما مربوط به یک ماه قبل است و شما یک ماه قبل عضو سرویس ما نبوده اید(اگر همین الان با شرکت تماس بگیرید می گویند بکاپ هفتگی داریم).تو این دو هفته هم کلی مطلب و تغییرات در سایتم انجام دادم و واقعا وقت گذاشتم و حالا کل سایت روی هوا رفته!!!!.حال آیا می تونم درخواست غرامت کنم ؟حق با کیه به نظرتون چطوری حقم رو بگیرم؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید.با سپاس

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

اعتبار یک هاستینگ رو تجهیزات و پشتیبانی اون مشخص میکنه . این موردی که شما می فرمایید قابل شکایت و پیگیری هست اگه بصورت مکتوب تو سیتشون اعلام کرده باشن که بکاپ هفتگی میگیرن . ولی روند قانونی مجرا زمان بره . خیلی عجیبه که می فرمایید از هاستینگ های معتبر هستند چون معمولا این سرویس دهندگان تجهیزات بکاپ رو جز اولین برنامه های کاریشون قرار می دن . در صورت نیاز نم هاستینگ رو پ . خ کنید تا روند شکایت رو براتون شرح بدم و اصلا بررسی بشه که شرکت ثبتی بودن یا نه !

موفق باشید

دوست عزیز

بنظر من اسم این شرکت رو بگید تا بقیه هم بدونن یک وقت به چنین مشکلی برخورد نکنن.

بنظر من باید اسم این شرکت برده بشه.همه سایت هاشون براشون مهمه و هاستینگ به گونه ای قلب یک سایت هست.

حق با شماست ولی من بعید میدونم با شکایت به جایی برسید. غرامت؟ تو ایران؟:5:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری