رعنا

دو سوال در مورد k2

16 پست در این موضوع

1-من در سایتم یک منو دارم که کلا زیر مجموعه های یک مجموعه رو نشون میده میخواستم بدونم چطور میتونم طبق الفبا تنظیمشون کنم چون درقسمت مدیریت که طبق الفبا تنظیم کردم در نمایش اما در سایت بازهم طبق تاریخ ساخته شدن هر زیر مجموعه نشون میده

2- چطور میتونم تنظیم کنم وقتی روش میرم برای وارد شدن در یک صفحه جدید باز بشه tehran-off.ir منوی آدرس فروشگاه ها

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

تنظیمات رو از پارامترهای منویی که ساختید انجام بدید ترتیب نمایش رو در پارامترهای منو میتونید تنظیم کنید برای باز شدن در لینک جدید هم پنجره هدف رو روی جدید با هدایتگر قرار بدید

سلام قسمت اول سوالم متوجه شدم وانجام دادم متشکرم. اما در قسمت دوم منظورم منوی آدرس فروشگاه نیست بلکه مجموعه های داخل منو در صفحه جدید باز بشه (من در داخل منوی آدرس فروشگاه ها تعدادی مجموعه دارم که تصاویرشون هست واسم مجموعه زیرش نوشته شده است اما آدرس هر فروشگاه رو باید روی هراسم کلیک کنم تا وارد صفحه آدرس بشه میخوام اون صفحه در یک صفحه جدید باز بشه )

برای اونقسمت فک کنم باید به مسیر زیر برید

components\com_k2\templates\default\latest.php

داخل فایل latest.php خط 36 به تگ a خاصیت زیر رو بدید

target="_blank"

ببخشید من این کدرو اینطور وارد کردم درسته ؟ولی باز هم در همون صفحه باز میشه

<a href="<target="_blank"?php echo $category->feed; ?>" title="<?php echo JText::_('K2_SUBSCRIBE_TO_THIS_RSS_FEED'); ?>">

<span><?php echo JText::_('K2_SUBSCRIBE_TO_THIS_RSS_FEED'); ?></span>

</a>

کد رو اشتباه وارد کردید کدی رو که گذاشتم کپی کنید و بذارید

<a href="<?php echo $category->feed; ?>" target="_blank" title="<?php echo JText::_('K2_SUBSCRIBE_TO_THIS_RSS_FEED'); ?>">
    <span><?php echo JText::_('K2_SUBSCRIBE_TO_THIS_RSS_FEED'); ?></span>
</a>

ببخشید آقای صابر من این کد رو گذاشتم ولی باز هم مجموعه در صفحه جدید باز نمیشه !!

تغییرات در سایتتون اعمال نشده شما یه موردی رو چک کنید ببینید در پوشه html قالبتون com_k2 ندارید که؟

توی همون com_k2 که در قالبتون دارید فایل latest.php رو پیدا کنید و همون کدی رو که دادم در داخلش درست کنید

احتمالا یه جای کار یه اشتباهی هست اگر خواستید اطلاعات سایتتون رو پیام خصوصی بفرستید چک کنم

الان سایتتون درست شد لینکهای مجموعه ها در صفحه جدید باز میشه

سلام آقای صابر من دیروز یک مورد در k2 داشتم که شما لطف کردید رفعش کردید (باز شدن زیر مجموعه ها در صفحه جدید)الان برخی از این زیرمجموعه ها مثلا ماسیمودوتی یا مارال چرم وقتی باز میشن مطالبشونو نشون نمیده بلکه دوباره صفحه اصلی باز میشه تنظیماتشونو که نگاه کردم فرقی نکرده چطور میتونم اصلاحش کنم آدرس فروشگاه ها

احتمالا اگر تغییراتی در فایل htaccess دادید به حالت قبل برگردونید و مجدد سایتتون رو چک کنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری