saeedtkh

مجوز فعالیت برای طراحان وب؟؟؟ حتما نظر بدید...

4 پست در این موضوع

سلام

دوستان عزیز ،من میخواهم اسم تجاری که با اون طراحی وب سایت می کنم و پروژه های مختلف می گیرم ثبت کنم. خیلی هم مهمه که اسم تجاری من ثبت شده باشه و مجوز داشته باشم برای فعالیت...

از یک شرکت حقوقی درباره نحوه ثبت اسم تجاری پرسیدم، اون بنده خدا گفت باید اول وزارت ارشاد مجوز فعالیت بده به شما بعد بیای شرکت بزنی اگه میخوای...

یکی دیگه هم گفت باید مجوز از شورای عالی انفورماتیک بگیری!!!

یکی دیگه هم گفت باید مستقیما به عنوان شرکت ثبت کنی...

حالا مشکل من اینه که جای خاصی برای فعالیت ندارم برای همین نمیتونم شرکت ثبت کنم که ثبت شرکت هم شرایط و سختی های خودشو داره...

ممنون میشم دوستان تجارب خودشونو در این زمینه بگن...

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

با سلام و عرض تبریک به جهت پیوستن به گروه جوملاایران.

همه ی اون چیزهایی که دوستانتون گفتند کم و بیش منوط به داشتن شرکت ثبت شده است..!!!

یعنی اگر بخوای از شورای عالی انفورماتیک گواهینامه بگیرید .اگر بخواید از سازمان تنظیم مقررات گواهی بگیرید(مثلا برای خدمات اینترنت و...) .اگر بخواید از هر جای دیگه ای مجوز داشته باشید اولین قدم و اولین حرکت اینه که شرکت ثبت شده داشته باشین....!!!

شما برای ثبت شرکت اول باید به سازمان ثبت اسناد مراجعه کنید.

طی فرمهایی مراحل کار شروع میشه و شما اول باید یک فرم که فرم تعیین نام هست رو پر کنید تا نام شرکتتون برای بررسی بره به مرکز و جوابش برگشت داده بشه .(قبول یا رد!)

بعد مراحل بعدی کار پیش میره...

مطابق به بندهایی که در اساسنامه شرکت ذکر میکنید .ممکنه کارتون به چند ده ارگان و وزرات خونه و... گیر بکنه و حتی هم ممکنه به هیچ وزرات خونه و ارگانی برای گرفتن تاییده نیازی نباشه... (برای کار طراحی سایت و به تاییده ارشاد نیاز داره!)

این مرحله توسط خود سازمان ثبت اسناد به شما اعلام میشه و یه برگه به شما میدن شما میرید اون سازمان مورد نظر و یک نامه ی کتبی (1-2ساعت بیشتر وقت نمیبره!) تحت این عنوان که " فلان فعالیت توسط شرکت فلان با نام فلان از نظر ما بلامانع است!!! "

بعد که این مراحل انجام شد... و تاییده ها و سوءپیشنه ها و... تحویل دادید . شرکتتون به ثبت میرسه .

پیشنهاد میکنم با توجه به شرایطون دنبال ثبت "شرکت با نوع مسئولیت محدود "باشید. در گام اول (چون تازه میخواید شروع به فعالیت بکنید.) این نوع شرکت رو انتخاب کنید.

شرایط و ضوابط کلی ثبت شرکت در لینک زیر وجود داره .کاملا مطالعه کنید.

راهنمای ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری

http://ssaa.ir/Default.aspx?tabid=146

شرکت با مسئولیت محدود

http://ssaa.ir/Default.aspx?tabid=154

--------------------

شرکتهایی هم هستن که با مبلغی بین 70-300 تومن شرکت رو کمتر از 1ماه براتون ثبت میکنن.

اما توصیه ی من اینه که با توجه به اینکه شما هم جوون هستید و تازه در عرصه کار کشور میخواید پا بذارید و اینکه تازه میخواید بطور رسمی در اجتماع وارد کارهای دولتی و... بشید .این دووندگی ها خیلی به نفعتونه ... یعنی تجربه ی بسیار خوبیه براتون.... :128fs318181::128fs318181::128fs318181:

موفق و سربلند و پایدار باشید

یا حق

جناب مردانه زاده عزیز بسیار ممنونم چون لینک هایی که دادید بینهایت کمکم کرد.

کلا ثبت یک شرکت با موضوع طراحی و میزبانی وب و ثبت دامین و تولید نرم افزار های مولتی مدیا چقدر زمان میبره؟

ممنون

با سلام

خواهش میکنم.

اگر به مشکلی نخورید. کمتر از یکماه!!! ( اگر دریافت سوءپیشنه و ... رو نادیده بگیریم!)

در ضمن در شهرهای مختلف هم فرق میکنه...:128fs318181:

موفق باشید و سربلند یا حق

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری