s.f.m

انتقال از هاست ویندوزی به لینوکسی

18 پست در این موضوع

من هاستم ویندوزیه میخوام سایتم رو به هاست لینوکسی منتقل کنم چیکار باید بکنم؟از چیا و چجوری بک اپ بگیرم؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما می تونید از افزونه akeeba backup استفاده کنید و نوع پسوندی که بهتون مید رو Zip تعریف کنید . فایلی که به شما میده دقیقا میشه یک بسته نصبی جوملا و روی هاست جدید دیتابیس بسازید و مثل یک جوملای خام نصبش کنید

باسلام

دوست گرامی لطفا در انتخاب موضوع کمی دقت فرمایید.

با تشکر

موفق و پیروز باشید.

شما می تونید از افزونه akeeba backup استفاده کنید و نوع پسوندی که بهتون مید رو Zip تعریف کنید . فایلی که به شما میده دقیقا میشه یک بسته نصبی جوملا و روی هاست جدید دیتابیس بسازید و مثل یک جوملای خام نصبش کنید

امیرجان مگه اصلا روی هاست ویندوزی جوملا نصب کرد ؟

درود

بله چه مشکلی داره مگه ؟ هاست لینوکس توصیه میشه بدلیل سازگاری بیشتر ولی معنیش این نیست که شما روی هاست ویندوزی نمی تونید جوملا نصب کنید

باسلام

دوست گرامی لطفا در انتخاب موضوع کمی دقت فرمایید.

با تشکر

موفق و پیروز باشید.

مگه موضوم چشه؟!!!!! :33::37:

بله دوست عزیز من خیلی وفته رو هاست ویندوزی جوملا دارم که بالاخره مشکلات زیاد عدم هماهنگی جوملا با ویندوز منو به تننگ اورد و دارم عوضش میکنم

جناب صدیقی عزیز من مشکل اصلیم اینه که الان سایتم اصلا بالا نمیاد چون جوملامو آپدیت کردم و ورزن php 5.3 میخواد که هاستم فقط تا 5.2 رو ساپورت میکنه واسه همین میخوام هاستو عوض کنم

شما به پشتیبانی هاست تیکت بزنید احتمال خیلی زیاد براتون بروزرسانی می کنن . یعنی وظیفشونه که اینکار رو بکنن

شما به پشتیبانی هاست تیکت بزنید احتمال خیلی زیاد براتون بروزرسانی می کنن . یعنی وظیفشونه که اینکار رو بکنن

زدم گفتن هاست ویندوزی تهش تا 5.2 ساپورت میشه باید لینوکسیش کنی و منو به این بدبختی انداختن اگه سایت بپره اخراج میشم :( اصلا نمیدونم چیکار کنم :oom::oom::oom::oom:

خب بکاپ دستی بگیرید . فایل ها و پوشه ها جدا . دیتابیس جدا بعد منتقل کنید . آموزشش تو انجمن هست

خب بکاپ دستی بگیرید . فایل ها و پوشه ها جدا . دیتابیس جدا بعد منتقل کنید . آموزشش تو انجمن هست

از دیتابیس نمیتونم بک اپ بگیرم خود هاستم یه بک اپ بهم داده که وقتی دیتابیسشو رو ومپ چک میکنم اررور میده

چرا نمی تونید بکاپ بگیرید ؟ مگه دایرکت ادمین نیستید ؟

دایرکت ادمین؟!!! ویندوزیه helm

ببخشید قاطی کردم . ویندوز بودید

دیتابیس رو اگه دارید برای پ . خ کنید چکش کنم

تو helm هم که میتونید خودتون بکاپ بگیرید !

روی my domain کلیک کنید . روی دامنه مورد نظر کلیک کنید

my sql database رو بزنید . روی دیتابیس مورد نظر کلیک کنید

create new database

رو بزنید . تیک گزینه compress after successfuly backup هم بزنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری