satiseven

لینک های شکسته قاتل وب سایت ها

2 پست در این موضوع

چند روز پیش توسط یکی از دوستان وب سایتی بهم معرفی شد که ابزار خوبی برای سئو داشت ، وظیفه ی این وب سایت در اصل بررسی کردن محتوای تکراری وب سایت و لینک های شکسته ی داخلی وب سایت هست

بعد از اینکه من وب سایت خودم رو برای چک کردن در این سایت وارد کردم با نتایجی روبرو شدم که حتی توی خواب هم همچین کابوسی رو نمی دیدم لینک های شکسته که قاتل اصلی وب سایت من شده بودن ، لینک های شکسته ای که تعدادشون از صغحات ایندکس شده ی من هم بالاتر بود

بعد از بررسی هایی که در مورد لینک های شکسته ی وب سایت خودم انجام دادم به نتایج خیلی جالبی رسیدم

در کل صفحات سایت ما در قسمت فوتر سایت لینک های شبکه های اجتماعی قرار دارند ولی یکی از این لینک ها که لینک شبکه ی اجتماعی لینکداین بود به علت اینکه لینکداین آدرس دسترسی کاربران ایرانی رو تغییر داده ، صفحه ی ما هم خود به خود تغییر پیدا کرده بود و ما لینکی رو در سایت قرار داده بودیم که به هیچ جایی متصل نمی شد و در بهترین حالت حداقل ۷۰۰بار این لینک شکسته در سایت ما تکرار شده بود

البته لینک مورد بحث ما یک لینک خارجی بود و اوضاع قرار بود برای وب سایت ما تیره تر بشه ، لینک های داخلی شکسته در حدی که ابزار سایت زمان بسیاری رو برای بررسی گرفت

صفحاتی که نوشته شده بودن و در گوگل ثبت شده ولی به دلایلی حذف شده بودند ولی از این نمونه به تعداد انگشتان دست فقط بود و اکثر لینک های شکسته ی ما به خاطر رعایت نکردن یک اصل بسیار کوچک در علم سئو بود

لینک های سایت ما به یک صورت قرار نگرفته بود یعنی آدرس نوشته ی ما برای مثال صفحه ی domain.com/x.html

بود ولی در منوها و در اکثر صفحاتی که به اون موضوع لینک داده شده بود به صورت زیر انجام شده بود

domain.com/x.html/

تفاوت لینک اول و لینک دوم فقط در / خلاصه می شه ولی چرا باید برای گوگل این ۲آدرس متفاوت باشند؟

دلیل اول : لینک های وب سایت ما به صورت فارسی نوشته می شدن

مثال) domain.com/لینکهای-شکسته

دلیل دوم : گوگل برای ایندکس کردن صفحات utf8 کل اون هارو به کدهای اسکی تبدیل می کنه و در صورتی که شما در آخر این لینک علامت / بزارید این لینک برای گوگل با لینک اصلی متفاوته هر چند که هر دو آدرس به یک صفحه می رسند

در اکثر صفحات ما از لینک های داخلی به صورت اسلش دار استفاده کرده بودیم و این مسئله سایت مارو در نتایح گوگل بسیار پایین قرار می داد به صورتی که در سایت اصلی یک مطلب قرار داده می شد و در یک سایت فرعی که از لحاظ سئو در مرتبه ی پایین تری قرار داره کپی اون مطلب قرار داده می شد البته کار کپی بعد از اینکه مطلب در سایت اصلی ایندکس شد انجام می گرفت ، برای ما غیرقابل باور بود که سایت دوم در صفحه ی اول همون موضوع در گوگل قرار می گرفت ولی سایت اصلی که منتشر کننده ی اصلی مطلب بود حتی با جستجوی مستقیم عنوان هم در صفحات بی نهایت گوگل قرار داشت

حدود ۲روز به صورت ۲۴ ساعته یک گروه بر روی تصحیح این لینک ها در کل صفحات سایت کار کردند و در نهایت از طریق گوگل وب مستر درخواست حذف صفحات شکسته ی ایندکس شده رو دادیم

مشکل گفته شده فقط برای من نیست و واقعا لینک های شکسته قاتل وب سایت ها هستند با بررسی ای که بر روی چند سایت رتبه بالا مشاهده کردیم که حتی اون سایت ها هم لینک شکسته دارندو گوگل بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرده

اسم سایتی که من در اون سایت خودمون رو چک کردم siteliner.com بود که ابزار فوق العاده ای داره

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری