farhad6169

مشکل احتمالی با سئو

4 پست در این موضوع

با سلام

من یک سایت طراحی کردم با نام رویال طرح و خیلی هم روش کار کردم و العان وقتی میزنی تو گوگل گالری سررسید سایت من رو اول یا دوم نشون میده

حالا بنا به دلایلی باید اسم سایت خودم رو عوض کنم، اما همان محتوای سایت رویال طرح رو میخام بریزم داخل سایت جدید و سایت رویال طرح رو کامل ببندم یا ریدایرکت کنم به سایت جدید.

حالا چند تا مشکل دارم:

1- العان گوگل سایت رویال طرح رو میشناسه و بهش اعتبار میده، چطور میتونم به گوگل بگم که حالا تمام اعتباری که به رویال طرح میدادی رو کامل بی خیال شو و به سایت جدید بده.

2- چیکار کنم که گوگل فکر نکنه که محتوای سایت دوم از سایت اول کپی شده و سایت دوم رو سایت مرجع قرار بده.

اگر پیشنهادی دارید حتما استفاده می کنم.

با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اگر میخواهید لینکهای انیدکس شده ی گوگل رو حذف کنید.چیزی که در دامنه و نام دیگری انجام شدهغ میتونید از لینک زیر استفاده کنید

آموزش کار با remove URLs در گوگل وبمستر و حذف ایندکس سایت

موفق باشید و سربلند

درود

اگر مي خواهيد تمام ارزش ها و اعتبارات دامين اول را به دامين دوم انتقال بديد با حفظ ارزش سئو حتماً از ريدايركت 301 و طبق مراحل و قوانين خاص خود عمل كنيد.

وگرنه كه دامين اول رو بخواهيد حذق كنيد از ايندكس گوگل براحتي از ابزار remove urls گوگل وبمستر تولز و همچنين استفاده از دستور

User-agent: *

Disallow: /

در فايل robots.txt مي توانيد اين كار رو انجام دهيد.

سلام آقای مرادی

ممنون بابت راهنمایی تون. آیا امکان این وجود دارد تا بصورت مختصر راجعبه نحوه انجام ریدایرکت 301 توضیح بدهید؟

من سرچی که در نت کردم متوجه شدم که سه تا ریدایرک وجود دارد 301 و 302 و 303 که یکی از دوستان گفت برای این کار از 303 استفاده کنم.

در صورت امکان توضیحی راجعبه این سه تا ریدایرکت بدهید.

با تشکر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری