mansour1

داخل قسمت مدیریت سایت نمیره

7 پست در این موضوع

با سلام دوستان عزیز

دوستان بنده وقتی می خوام برم داخل مدیریت جوملا اصلا انگار نه انگار ، رمز و پسوردم رو درست میدم .

همه اون راهنمایی هایی هم گکه دوستان در مورد پایگاه داده کردن رو درست و مو به مو انجام داده ام . هیچ اخطاری هم نمیاره که بدونم چی هست

در ضمن بنده این سایت رو انتقال داده ام رو هاست دیگه که این جوری شده

لطفا راهنمایی کنید

اگر خواستید اسم سایت و مدیریت و رمزشم براتون پخ میکنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

از افزونه های امنیتی برای مدیریت استفاده کردید ؟ مثل ار اس فایروال و ...

بعد وارد کردن یوزرنم پسورد صفحه ریفرش میشه و وارد نمیشه یا خطا داده میشه ؟

صفحه ریفرش میشه و وارد نمیشه

نه اصلا افزونه استفاده نکردم

با تشکر

این مشکل برای من یک بار رخ داد مشکل من از این قرار بود ولی شاید برای شما متفاوت باشه چون به هر حال برای من یک خطا میداد نه اینکه صفحه رفرش بشه بدون هیچ خطای زمانی که وبسایت رو داشتی انتقال میدادی به هاست جدید یک یوزر و پس جدید برای جوملا زدی و دوتا یوزر جدید داری که پسوردشون با هم فرق داره در واقع جفتشون با یوزر admin هستن ولی پسورد متفاوت برای همین نمیتونه وارد بخش مدیریت بشه شما باید به دیتابس بری از phpmyadmin ویکی از یوزر ها تو پاک کنی این مشکل در ورژن جوملای 2.5 رخ میده و مخصوصا وقتی از akeebabackup استفاده نمیشه برای انتقال !

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری