sahel65

علت اسکرول خوردن فروشگاه ساز دیجی کالا

8 پست در این موضوع

سلام دوستان عزیز. من قالب فروشگاهی دیجی کالا رو خریداری کردم ولی این سایت اسکرول میخوره پایین صفحه ش. حتی توی دموی اون هم همین مسله وجود داره فروشگاه ساز دیجی کالا _ سامان eshopcms.ir

لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

مرسی دوست عزیز. مشکل حل شد با کدی که دادین. یه مساله دیگه اینکه وقتی محصول جدید اضافه میکنم و انتشار میدم سایتم کلا از کار میفته وصفحه سفید نشون میده. وقتی اون محصول رو غیر فعال میکنم سایت درست میشه. واقعا قالبی که خریدم پر از مشکله .میتونین راهنماییم کنین واسه محصول جدید گذاشتن؟

از تنظیمات کلی جوملا تب سرور گزارش خطا رو بذارید روی حداکثر . کالا اضافه کنید . اینبار به جای صفحه سفید یک کد خطا میبینید . قرار بدید بررسی بشه

( ! ) Warning: Division by zero in C:\wamp\www\dj\modules\mod_sp_vmslider\tmpl\default.php on line 24

property: TableProducts::$hits in C:\wamp\www\dj\modules\mod_news_show_sp2\vmhelper.php on line 44

C:\wamp\www\dj\templates\shaper_megadeal\html\mod_news_show_sp2\default.php on line 157

defined property: stdClass::$hits in C:\wamp\www\dj\modules\mod_news_show_sp2\vmhelper.php on line 44

Warning: Division by zero in C:\wamp\www\dj\templates\shaper_megadeal\html\mod_news_show_sp2\default.php on line 157

) Notice: Undefined property: stdClass::$hits in C:\wamp\www\dj\modules\mod_news_show_sp2\vmhelper.php on line 44

زمانیکه قالب رو خریداری کردم این پیغامهای خطا رو نشون میداداز اول.

اصولا الان با این خطا نباید صفحه سفید داشته باشید .

محض اطمینان ماژول ذکر شده رو غیر فعال کنید و تست کنید mod_news_show_sp2

مدیریت افزونه ها . تب مدیریت . اسم ماژول رو پیدا و غیر فعال کنید

مرسی ولی اینجوری کلی از ماژولا رو باید غیرفعال کنم. قبلا اینکارو کردم درست شده بود. ولی من میخواستم بدون غیر فعال کردن درستش کنم. بایت کمکتون مچکرم . لطف کردید.

فقط یه سوال دیگه دارم اینکه این خطا رو چطور بردارم از صفحه اصلی :

خطا

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 422

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری