sajjadsh

عدم امکان ذخیره کدهای جاوا اسکریپت

15 پست در این موضوع

متاسفانه وقتی سایت رو از روی لوکال به روی هاست میارم دیگه هرکاری میکنم بهم اجازه نمیده یه کد جاوااسکریپت رو توی یه ماژول مثل flexi custom code ذخیره کنم و همش ارور میده(که فکر کنم امنیتی باشه).خطای 404 میده که تصویرش رو در زیر گذاشتم.باید چیکار کنم؟

من حتی rsfirewall رو حذف کردم ولی متاسفانه باز هم مشکل حل نشد و همون خطا رو میده در صورتی که روی لوکال هیچ خطایی نمیداد.و البته به من گفته شده بود که به احتمال خیلی زیاد مربوط به تنظیمات فایل htaccess هستش اما من نمیدونم باید چیکار کنم.لطفا راهنمایی کنین

do.php?imgf=joomlaforum.ir_14247722361.jpg

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

شما خطای 404 میگیرید

یعنی ناقص آپلود شده پروژه شما و برخی فایلهای شما تو هاست منتقل نشده

ظرفیت هاستتون رو چک کنید

شما خطای 404 میگیرید

یعنی ناقص آپلود شده پروژه شما و برخی فایلهای شما تو هاست منتقل نشده

ظرفیت هاستتون رو چک کنید

درود استاد طالبی عزیز

والا من با آکیبا بک آپ گرفتم و روی سایت آپلود و نصب کردم و خطای مذکور توی همه سایتهایی که طراحی میکنم بوجود میاد.از بابت ظرفیت هاست هم مشکلی وجود نداره.کد روی لوکال جواب میده ولی روی هاست حتی وقتی فقط ماژول flexi custom code رو باز میکنم و بدون هیچ تغییری حتی دکمه "بستن" رو هم میزنم باز هم این ارور میاد(منکه تنظیمات فایل htaccess رو بلد نیستم و واسه هم همین موقتا این فایل رو حذف کردم ولی بعد از اون،موقع ذخیره کردن فکر کنم ارور 406 میداد)

استاد جسارتا ممکنه که بخاطر افزونه های امنیتی سرور فارسی وب هاست باشه؟چون قبلا که از جای دیگه ای هاست میگرفتم این مشکل پیش نمیومد.سپاس

افزونه flexi رو مجدد نصب کنید تست کنید .

درود.این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه باز هم مشکل حل نشد

تنظیمات سئوی جوملاتون رو غیر فعال کنید مجدد تست بزنید

درود امیرجان متاسفانه باز هم مشکل حل نشد.اگه مایل بودین میتونم یوزر و پس مدیریت یا هاست رو براتون پیغام خصوصی کنم

من باز هم میگم فایلهای شما ناقصه

یک نسخه کامل جوملا رو آپلود کنید اکستراکت کنید و بعد پوشه installation رو حذف کنید

من باز هم میگم فایلهای شما ناقصه

یک نسخه کامل جوملا رو آپلود کنید اکستراکت کنید و بعد پوشه installation رو حذف کنید

درود استاد عزیز.این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه باز هم مشکل حل نشد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دسترسی هاست و لینک هاست و دسترسی جوملا رو پ خ کنید بررسی کنم .

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

دسترسی هاست و لینک هاست و دسترسی جوملا رو پ خ کنید بررسی کنم .

درود مشخصات پ خ شد

خطای 406 با خطای 404 متفاوت هست اگر 406 دارید با مدیر سرور صحبت کنید احتمال بسیار کانفیگ امنیت سرور اجازه ذخیره نمیده

خطای 404 هم که دلایل نمایش در صفحه خطا 404 گفته شده است

این ماژول هم همین مشکل رو داره

من وقتی فایل htaccess رو پاک میکنم باز هم موقع ذخیره کردن خطای 406 میده و منم فکر میکنم بخاطر بحث های امنیتی سرور باشه

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری