dost

آیا می شود قالب را از پوشه تیمپلیت quickstart به صورت بسته نصبی کرد؟

18 پست در این موضوع

سلام دوستان عزیز

قالب theme org که مربوط به جوملا 3 هست رو به صورت بسته نصبی میخوام نصب کنم، ارور میده که "ناتوان در پیدا کردن..."

من این قالب رو quickstart هم دارم و اون درست هست.میخواستم ببینم میشه تو فولدر quickstart برم و template رو فایل فشرده کنم و بعد از مدیریت قالب رو نصب کنم یا نمیشه؟

منظورم اینه نمیخوام به صورت quick نصب بشه، چون تو قالب فعلی کلی مطلب و... دارم.میخوام یه قالب اضافه کنم از مدیریت اما ارور داد. اما quickstart به صورت محلی که نصب کردم، ارور نداد.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

بله میتونید این کار رو انجام بدید اما دقت نمایید فرم ورک این قالب نیاز به پلاگین خاص خودش رو داره یا خیر

فریمورکش helix هست، من جداگونه افزونه ها رو نصب میکنم

سر قالب مشکل دارم، یعنی برم تو فولدر quikstatt,بعد تو templateبرم، بعد فولدر قالبو فشرده کنم؟

میدونم. گفتم که اونا رو جداگونه نصب میکنم.

منظورم اینه برای داشتن فقط قالب که بتونم از مدیریت جوملا نصب کنم چیکار کنم؟ الان فقط quickstart رو دارم.

من تونستم قالب رو اضافه کنم.

افزونه ها هم دونه دونه نصب کردم

اما وقتی میخوام سه افزونه زیر رو نصب کنم، صفحه سفید میشه.نمیدونم چرا ؟

rokbox

roksprocket

roktabs

در یه ماژول به اسم sp social که مربوط به شبکه های اجتماعی هست، تخصیص صفحه ندارم . به نظرتون مشکل از کجاست؟یعنی الان رو هیچ هست اما موقعیت تنظیم کردم.در وبسایت هم نشون داده نمیشه. :((

الان که دیدم اکثر ماژول هایی که بعد بروزرسانی به جوملا 3 اضافه کردم، گزینه تخصیص منو و... نداره. فقط تب module داره :((((

گزارش خطا رو از تنظیمات جوملا حداکثر کنید پیام خطا رو قرار بدید . نسخه جوملا چنده ؟

روی حداکثر گذاشتم.نه پیغامی داخل سایت نشون میده و نه در داخل مدیریت و نه وقتی صفحه سفید میاد وقتی اون ماژول ها رو که گفتم اضافه میکنم....

نسخه فعلی 3.4.0

الان فکرم درگیره دوتا چیزه

1-چرا اون ماژول ها رو اضافه میکنم صفحه سفید میاد

2-چرا اون چندتا ماژول جدید رو که اضافه کردم فقط تب module داره، یعنی نمیتونم به صفحه ای اختصاص بدم.

الان مثلا بعضی از ماژول ها تخصصیص منو و صفحه داره.بعضیا نداره.مثلا sp social نداره اما k2tools داره

من از 2.5 اومدم به 3.4

چطور به قبل برگردم.میترسم همه چی خراب بشه :((((

3.4 فعلا مشکل داره . بک آپ بگیرید جوملا 3.3.6 رو روی سایت اکسترکت کنید و پوشه instal.. رو حذف کنید تست کنید

خیلی میترسم :( میترسم خراب بشه. یعنی مشکل داره این جوملا؟

کدوم از اینارو بگیرم؟؟

New Installations: Download Joomla! 3.3.6 (Full package) »

Update Package: Download Joomla! 3.3.6 (Update package) »

3.2.7 Package: Download Joomla! 3.2.7 (Update package) »

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری