simorgh

مشکل در نصب قالب

14 پست در این موضوع

سلام

خسته نباشید

من اولین باره جوملا نصب میکنم بعد از این که قالب رو کامل اپلود کرد میگه فایل xml پیدا نشد http://joomlaforum.ir/images/smilies/%5Bjojo%5D.gif

متاسفانه من با محدودیت حجمی که داشتم چندین بار امتحان کردم ولی نشد :|

تو انجمن هم گشتم مواردی که ممکن بود قالب با جوملا سازگار نباشه رو هم در نظر گرفتم ولی بازم مشکل رفع نشده

قالبی که قصد نصبش رو دارم این هست

http://www.*****.ir/joomla-templates/jm-plus

و ورژن جوملایی که نصب هست 2.5

این هم ادرس وبسایتم

simorghsoft.net

لطفا کمک کنید چند ساعته واقعا اعصاب نگذاشته

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

ارسال شده در (ویرایش شده)

---------

اخطار .

ارسال مشخصات برای کاربران عادی ممنوع است.

درج آدرس ایمیل در ارسال انجمن ممنوع است.

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

سلام

خسته نباشید

من اولین باره جوملا نصب میکنم بعد از این که قالب رو کامل اپلود کرد میگه فایل xml پیدا نشد http://joomlaforum.ir/images/smilies/%5Bjojo%5D.gif

متاسفانه من با محدودیت حجمی که داشتم چندین بار امتحان کردم ولی نشد :|

تو انجمن هم گشتم مواردی که ممکن بود قالب با جوملا سازگار نباشه رو هم در نظر گرفتم ولی بازم مشکل رفع نشده

قالبی که قصد نصبش رو دارم این هست

http://www.*****.ir/joomla-templates/jm-plus

و ورژن جوملایی که نصب هست 2.5

این هم ادرس وبسایتم

simorghsoft.net

لطفا کمک کنید چند ساعته واقعا اعصاب نگذاشته

اگه منظورتون اشتباه متوجه نشده باشم ، شما از مدیریت میخواین یک قالب جدید نصب کنید و پیغام میده فایل xml پیدا نشد:

بهتره اول اون قالبی که میخواین نصب کنید رو تو سیستم خودتون یکبار از حلت فشرده خارج کنید

و بعد دوباره خودتون زیپش کنید

اگه منظورتون اشتباه متوجه نشده باشم ، شما از مدیریت میخواین یک قالب جدید نصب کنید و پیغام میده فایل xml پیدا نشد:

بهتره اول اون قالبی که میخواین نصب کنید رو تو سیستم خودتون یکبار از حلت فشرده خارج کنید

و بعد دوباره خودتون زیپش کنید

به نظر منچون صفحه اصلی را نمیاره دو دلیل داره

1- فایل index.html داخل هاست را پاک نکردین

2-یا اینکه قالب مشکل داره و باید از کار بندازینو یه قالب دیگهاستفاده کنید

به نظر منچون صفحه اصلی را نمیاره دو دلیل داره

1- فایل index.html داخل هاست را پاک نکردین

2-یا اینکه قالب مشکل داره و باید از کار بندازینو یه قالب دیگهاستفاده کنید

تو قسمت مدیریت چند بار با روش های مختلف سعی کردم قالب های مختلف رو اپ کنم

در مسیر اصلی هیچ فایلی به نام index.html وجود نداره

قالب های خود جوملا رو دیدم فایلی به نام templateDetails.xml دارند در صورتی که قالب هایی که من سعی کردم بزارم روی جوملا هیچ کدوم همچین فایلی نداشتن

تو قسمت مدیریت چند بار با روش های مختلف سعی کردم قالب های مختلف رو اپ کنم

در مسیر اصلی هیچ فایلی به نام index.html وجود نداره

قالب های خود جوملا رو دیدم فایلی به نام templateDetails.xml دارند در صورتی که قالب هایی که من سعی کردم بزارم روی جوملا هیچ کدوم همچین فایلی نداشتن

فک میکنم شما از بسته ی نصبی دارین استفاده میکنین

احیانا حجم فایل هاتون باید بالا باشه ، برای مثال 18 مگ / 30 یا بعضا خیلی بیشتر

در اینصورت چیزی که شما اقدام به نصبش میکنید قالب نیست بلکه کل بسته ی نصبی هست

از محتویات داخل فایل زیپ یه عکس قرار بدین !

بله ، اینی که شما اقدام به نصبش میکنید بسته ی نصبی هست

یعنی برای نصبش شما باید این فایل رو تو هاستتون تو یه فولدر دیگه از حالت زیپ خارج کنید و با یک دیتابیس جدید اقدام به نصبش کنید .

:|

پس اگر این بسته نصبیه چرا به نام قالب تو نت هست؟

خوب ببینید ، اون فایلی که شما دانلود میکنید باید یه پوشه ی جدا هم داشته باشه که توش فقط قالب باشه که اگه کسی مثل شما خواست فقط از قالب استفاده کنه ازش بهره مند بشه .

البته راه هایی هم وجود داره که از همین بسته نصبی رو ازش قالب استخراج کنید

فک کنم این تاپیک کمکتون کنه

آیا می شود قالب را از پوشه تیمپلیت quickstart به صورت بسته نصبی کرد؟ - صفحه 2

بسته نصبی شامل جوملا + قالب + افزونه های استفاده شده در قالب هست که برای راحتی کار کاربران ایجاد میشه تا پس از نصب دقیقا یک سایت مانند دمو داشته باشند . شما اگر قالب جدا را نیاز دارید وارد پوشه templates شوید و پوشه قالب مورد نظر را زیپ کنید و در جوملایی که دارید نصب بفرمایید .

قالب که صرفا برای نصب در قسمت افزونه باشه هم میشه تو نت پیدا کرد؟

بله . هست . اما با توجه به این که شما ظاهرا تازه شروع به کار با جوملا کردید و با این توضیح که حرفه ای ها هم از بسته نصب سریع استفاده میکنند . نه قالب تنها ، به شما نیز این روش رو توصیه میکنم . در زمان کمتر به خواستتون میرسید.

بله . هست . اما با توجه به این که شما ظاهرا تازه شروع به کار با جوملا کردید و با این توضیح که حرفه ای ها هم از بسته نصب سریع استفاده میکنند . نه قالب تنها ، به شما نیز این روش رو توصیه میکنم . در زمان کمتر به خواستتون میرسید.

خیلی ممنون من این کار ها رو کردم

آموزش نصب بسته نصبی قالب های جوملا

بیشتر قالب هایی که برای جوملا ارائه میشوند همراه با بسته نصبی قالب می باشند، وقتی شما قالب جوملا را از سایت تک وب دیزاین یا هر سایت دیگری دانلود می کنید در درون فایل دانلودی، تعدادی فایل موجود هست که معمولا شامل فایل نصبی قالب ، بسته نصبی یا همان quickstart ، فایل طراحی قالب یا همان psd قالب و فایل های مربوط به افزونه های بکاربرده شده در بسته نصبی قالب می باشند.

شما برای اینکه قالبی را به طور کامل نصب کنید تا مانند دموی سایت سازنده، قالب را مشاهده کنید، نیاز به این دارید که از بسته نصبی یا همان بسته آسان نصب قالب استفاده کنید.

برای شروع کافیست بسته quickstart را در روت اصلی سایت و یا اگر در لوکال نصب می کنید در پوشه htdoc یا پوشه www اکسترکت کنید(از حالت فشرده خارج کنید)

بعد وبسایت رفت رو هوا :auau:

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری