shahinparsa1329

زیر منو کردن سریع منوها در جوملا

7 پست در این موضوع

سلام

راهی سریعتر برای زیر منو کردن منو در جوملا وجود دارد؟ مثل وردپرس وردپرس که منو ای را انتخاب و آن را به زیر منوی دیگر می کشیم. لطفا راهنمایی فرمایید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ویرایش منو رو باز کنید، سمت چپ صفحه گزینه ای به نام " گزینه مادر" هست که شما میتونید " ریشه گزینه منو" را برای هم سطح بودن با منوی اصلی ( مثلا خانه ) انخاب کنید یا منوتون رو زیر مجموعه منوهای دیگه قرار بدین

تشکر ولی این را می دانم. منظورم چیز دیگری است. اگر تعداد منوها زیاد باشد این روش خیلی وقط گیر است. در وردپرش راحت منو را مکشی زیر منوی مادر.

در جوملا 3 ( فکر کنم تو 2.5 نبود ) > مدیریت منو > دسته ( در نوار تولبار بالا = کنار راهنما ) > پردازش دسته ای گزینه های منوی انتخابی

همچنین در جوملا 3 میتونید با کشیدن و رها کردن این گزینه که در عکس مشخص کردم، منو ها رو به راحتی جا به جا کنید

[ATTACH=CONFIG]8094[/ATTACH]

پیداش کردم. در جوملای 2.5 با استفاده "پردازش دسته ای گزینه های منوی انتخابی" می توان این کار ار انجام داد.

شما هر منویی که میخوای بسازی منو والدش رو انتخاب کنی زیر والد قرار میگیره

اگر هم مثلا 100 تا منو رو اشنباه انجام دادی گزینه والدش رو نیاز نیست دونه دونه عوض کنی

از قسمت پردازش دسته ای میتونی همه رو تغیید بدی

[ATTACH=CONFIG]8095[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8095[/ATTACH]

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری