oham11

غیر فعال کردن اسکرول در پیمایش قالب تک صفحه ایی

10 پست در این موضوع

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

من یه قالب تک صفحه ایی دارم که با کلیک روی هر منو، کل صفحه به صورت اسکرول لیز میخورد و روی بلاک مربوط به همان منو می ایستد.

حالا من میخواهم به جای پیمایش به صورت اسکرول و لیز خوردن ، با کلیک روی منو، بلاک مربوط به آن نمایش داده شود و هیچ حرکتی در صفحه مشاهده نشود

از بزرگوارانی که راهنمایی کن

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori
فونت

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام

ورود شما را به انجمن خوشامد عرض میکنم

برای بررسی بیشتر و راهنمای بهتر لینک سایت خود را در سوالات درج کنید.

این بلاک مربوطه در همان صفحه اصلی هست یا صفحه دیگه ? فقط شما میخواید حرکت اسکرول رو حذف کنید ? نام و شرکت قالب رو بفرمایید

این بلاک مربوطه در همان صفحه اصلی هست یا صفحه دیگه ? فقط شما میخواید حرکت اسکرول رو حذف کنید ? نام و شرکت قالب رو بفرمایید

سلام آقای عاشوری

بله بلاک که در واقع منظور من پوزیشن بوده در همان صفحه قرار داره .

من میخوام وقتی روی منو کلیک میشه یکدفعه پوزیشن متناب با همون منو ظاهر بشه (بدون هیچ حرکتی) . صفحه حرکت اسکرول به سمت پایین نداشته باشه

shaper_xeonنام قالب هست

سلام آقای عاشوری

امکان داره منو راهنمایی کنید ؟

با سلام به دوستان

مشکلم حل شد . با سماجت تونستم درستش کنم .

اگه کسی مشکل منو داشت مطرح کنه

راه حلی که پیدا کردید رو مطرح کنید تا هم ما یاد بگیریم، هم برای مراجعان آینده به این تاپیک بمونه

ارسال شده در (ویرایش شده)

راه حل بسیار ساده هست

راه حل من برای قالبی هست که نامش رو در پست قبل ذکر کردم ولی احتمالآ به درد قالب های دیگه هم میخوره

اسکرول شدن صفحه مربوط به کد جی کوئری هست که در فایل jquery.scrollTo.js نوشته شده .این فایل برای قالبی که ذکر کردم در پوشه js قرار داره .

کافیه این فایل رو حذف کنید و یا نامش رو تغییر بدید . به این ترتیب با کلیک بر روی منو به جای اسکرول شدن صفحه تا پوزیشن (بلاک)مورد نظر ، ناگهان بلاک مربوط به منو ظاهر میشه و هیچ

حرکتی در صفحه رخ نمیده .

پیروز باشید

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری