behnam

کلاه برداری یک سایت فروشنده قالب جوملا!!!!!

3 پست در این موضوع

با سلام

برای خرید قالب به سایتی به اسم **** مراجعه کردم .

نام سایت را نیاوردم تا با کمک شما اول مطمئن بشوم که کلاه بردار هستند یا خیر

شرایط قالب در سایت این چنین بود که قالب به طور کامل فارسی شده و همراه با بسته نصب سریع فارسی ( QuickStart Package ) میباشد.

اما بعد از خرید یک قالب تنها حتی بدون ماژول و پلاگین و ... به ما تحویل داده شد . :25r30wi: با حجم 1.5 مگ

باور کنید حتی یک کلمه فارسی هم در قالب نبود . حتی منو ها هم راست چین نشده بودند .

این در حالی که که تصویری که برای قالب قرار داده شده قالب کاملا فارسی بود.:21:

وقتی در انجمن ها از این جور افراد شکایت میشه به جای حمایت از خریدار از فروشنده حمایت میشه . من درخواست دارم برای یک بار هم که شده پست های این چنینی را سریعا پاک نکنید.

حداقل مدیرانی که بررسی میکنند خودشون قالبی که من براش پول دادم را ببینند .

اصلا برای این قالب زحمت کشیده شده ؟یک فایل به اسم New Folder (15).zip به من دادند!با حجم 1.5 مگ

این قالب یک ریال هم ارزش ندارد ن ضمیمه کردم تا خودتان ببینید به چه صورت سر کاربران جوملا به راحتی کلاه میزارند .

اگه حق بامنه بگید تا نام سایت را منتشر کنم.

لینک دانلود :

http://uploadkon.ir/uploads/b1feda39768e71c509a5e5b8ad415931.zip

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

باهاشون حرف بزن و اگر نپذیرفتند و پس ندادند پول رو باید معرفی کنی. اگر نکنی داری به بقیه ظلم میکنی.

در این فایلی که شما قرار دادید قالب و چند افزونه که احتمالا در قالب استفاده شده قرار گرفته .. به صورت بسته نصبی نیست که 100 البته باید به صورت بسته نصبی تهیه میکردید .. ولی به هر حال این موضوع رو بهتر با فروشنده در میون بگزارید تا مشکل رو برطرف کنن ... اگر هم رضایت از خرید ندارید باز هم با فروشنده مطرح کنید و به توافق برسید ...

امیدوارم که مشکل خاصی نباشه و صرفا یه اشتباه باشه که به هر حال پیش میاد ...

اگر با فروشنده قالب به توافق نرسیدید پ/خ کنید به من

همیشه قبل از خرید سوال کنید در خصوص قالب که به چه شکلی به شما تحویل داده میشه و چه خصوصیاتی داره و بعد اقدام به خرید بفرمائید.

تاپیک قفل شد/

مهمان
This topic is now closed to further replies.