milad.spark

ایجاد لینک به صفحه متنی ...

8 پست در این موضوع

با سلام ، خدمت تمامی دوستان عزیز ، ببینید در سایتhttp://sparknet.ir در منو لابراتوار کسپرسکی در گزینه اول به نام > لابراتوار کسپرسکی > سپس از سمت چپ در منوی عمودی گزینه

> تست می خواهم به متنی که دارم ، لینک بدم ، اما نمی خوام ، این مطلبم رو مدیریت مطلب و در قسمت ایجاد مطالب قرار بدم و سپس لینک بدم به این ، چون پوزیشن مطلب با متن موجود در حال حاضر صفحه کنونی فرق دارد و امکان پذیر

نیست فعلا ، راهکاری که در پیش گرفتم ایجاد منو مخفی و وسپس ایجاد custom html نوشتن متن در آن و تیک زدن نمایش آن تنها در منو مخفی و سپس ایجاد لینک با کد

index.php?option=com_content&view=article&id=%20333

می باشد که 333 شناسه custom html مورد نظر می باشد ، اما پس از نمایش با خطای صفحه مواجه می شوم لطفا اگر کسی می دونه چه اشتباهی انجام دادم در این مسیر و راهکار چیست ، ممنون می شم راهنمایی بفرماید ، با تشکر فراوان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
باید شناسه مطلب را قرار بدید نه ماژول

خب شناسه مطلب که موقعیت قرار گریریش در موقعیت top2 نیست و به همین دلیل نمی تونم از مطالب استفاده کنم راهکار !!!؟؟

کلا باید یک تالار درست کنیم اسمش رو بذاریم مشکلات سایت اسپارک نت .

وقتی منو مخفی میسازید با نام مستعار منو باید لینک کنید .

من راجع به یک سوال دیگه ی شما اون لینک رو دادم . همه چیز رو باهم قاطی نکنید . هرچیز روش خودش رو داره .

مشکل اینجاست که لینک منو مخفی رو می تونم بندازم اما درج مطلب در منو مخفی در موقعیت banner3 است و من چون برای کلیه منو های اصلی سایت درج مطلب را

به صورت یک مطلب خالی می گذاشتم ، و سپس کلیه مطالبم را در منو ها رو که می بینید در custom html می نوشتم و سپس به منوهای اصلیم تخصیص می دادم ، علت اصلی اینکار نیز این بود که در موقعیت مطالب در

banner 3 است ، ستون ندارم که منو های عمودیم رو قرار بدم ، این کار رو برای منو هام کردم اما برای منو های مخفیم این کار رو کنم می افته زیر ستون عمودی در صفحه همن طور که می بینید ، راهکار چیه ، اگر هم کسی

بتونه واقعا کمک کنه ، خب من تایم بیهوده ندارم که که این همه مطلب بنویسم ، با عنایت از لطف بی دریغ کلیه دوستان خوبم منتظر جواب هستم

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری