arshia3n

درخواست راهنمایی فوری

2 پست در این موضوع

سلام

من دیشب چندتا افزونه و ماژول از انجمن دانلود کردم و امروز همه رو یکی یکی نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت

ولی یک فایل بود که اسمش 2.5بود/ هیچ توضیح دیگه ای هم نداشت/ فقط نوشته بود2.5

به هرحال نصبیدم و این ارور رو داد

Duplicate column name 'viewed' SQL=-- $Id: 1.0.1.sql 464 2012-08-14 09:30:24Z dhorsfall $ # # Database updates for 1.0 to 1.0.1 # ALTER TABLE `txcow_hwdms_media` ADD COLUMN `viewed` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00' AFTER `location

و حالا سایت پریده و فقط یک صفحه سفید داره با این ارور:

Fatal error: Cannot redeclare class OAuthSignatureMethod_HMAC_SHA1 in /home2/ltetir/domains/ltet.ir/public_html/modules/mod_zt_twitter/libs/twitteroauth/OAuth.php on line 127

.

(توی افزونه ها و پلاگین ها گشتم و هیچی به این اسم وجود نداره)

فایل اون افزونه رو هم ضمیمه کردم/حجمش 1.43مگابایته

لطفا راهنمایی کنید

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

نام پوشه mod_zt_twitter در فولدر ماژول (مسیر پایین که خطا داره ) تغییر بدید تست کنید . این دو بهم ارتباطی ندارند .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری