mansour92

راست چین کردن قالب

4 پست در این موضوع

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتیدو دوستان گرامی...

من 2مشکل با قالب reviver دارم که

ی*** راست چین کردن قالب reviverه که در تنظیمات خود قالب گزبنه rtl رو فعال میکنم ولی باز ماژول ها مکانشون تغییری نمیکنه و فقط منوها یه مقدار به سمت راست میرن، باید چطور این قالب رو راست چین کنم؟

مشکل دومم تغییر فونت این قالبه که در قسمت تنظیمات قالب جایی نداره که فونت رو تغییر بدم و از روش اضافه کردن سه پسوند ttfوwoffوeot به فایل template.css استفاده کردم ولی نتیجه نداد،

ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند، باتشکر

این هم دموی قالب:

Mad_Velikorodnov Presents Reviver

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتیدو دوستان گرامی...

من 2مشکل با قالب reviver دارم که

ی*** راست چین کردن قالب reviverه که در تنظیمات خود قالب گزبنه rtl رو فعال میکنم ولی باز ماژول ها مکانشون تغییری نمیکنه و فقط منوها یه مقدار به سمت راست میرن، باید چطور این قالب رو راست چین کنم؟

مشکل دومم تغییر فونت این قالبه که در قسمت تنظیمات قالب جایی نداره که فونت رو تغییر بدم و از روش اضافه کردن سه پسوند ttfوwoffوeot به فایل template.css استفاده کردم ولی نتیجه نداد،

ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند، باتشکر

این هم دموی قالب:

Mad_Velikorodnov Presents Reviver

با سلام خدمت شما،در جواب سوال اول باید بگم اول زبان فارسی رو نصب کنید و پیش فرض کنید تا سایتتون RTL بشه از تنظیمات قالب LESS رو غیرفعال کرده و در Template.css میتونید فونتها رو با دستور font-face تعریف کنید پیشنهادم به شما استفاده از گوگل کرومه

با سلام خدمت شما،در جواب سوال اول باید بگم اول زبان فارسی رو نصب کنید و پیش فرض کنید تا سایتتون RTL بشه از تنظیمات قالب LESS رو غیرفعال کرده و در Template.css میتونید فونتها رو با دستور font-face تعریف کنید پیشنهادم به شما استفاده از گوگل کرومه

مرسی از پاسختون دوست عزیز ولی قبلا این تنظیمات رو هم انجام دادم ولی باز نتیجه ای نگرفتم!!

آدرس سایت خودتون رو قرار بدید . اگر لوکال هستید هروقت به هاست منتقل کردید سوال رو پیگیری کنید .

اگر بسته شما تجاری هست و شما به رایگان دانلود کردید بسته مشکل داره و باید نسخه اصلی تهیه کنید .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری