hoshang

کمک تغییر در قالب فوری

17 پست در این موضوع

سلام بر دوستان خسته نباشید

دوستان می خواستم یک عکس و نوشته رو از قالب اصلی سایت حذف کنم هر چی می گردم کدش نیست در ایندکس و تمپلت سی اس اس هم نیست

فایل های مربوط به قالب کجا ذخیره میشه :14::oom::33:

از کجا پیداش کنم ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

سلام و خسته نباشید خدمت استاد اشوری

سایت روی لوکال هست

منتقل کنم روی سرور ؟

سلام و خسته نباشید

دوستان لطفا راهنمایی کنند می خوام تغییراتی در قالب اعمال کنم با فایرباگم هم پیداش نمی کنم لطفا بفرمایید تغییرات را چه طور انجام بدم

[ATTACH=CONFIG]8304[/ATTACH]این تغییرات را می خواهم انجام بدم :14::14::14::14::oom::oom::oom::auau::auau::auau::auau::13::13::13::13::13:

دموی زنده سایت : قالب رایگان پلاس (plus) - joomla template قالب جوملا

سلام

1- در عنوان تاپیک های خود از کلمه فوری استفاده نکنید و مطوئن باشید به سوالات در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد

2- شما این سوال را در گدشته و در 2 تاپیک جداگانه مطرح کرده و به همین خاطر یک اخطار گرفته اید . اخطار دوم

3- در تاپیک قبلی برای این سوال راهنمایی شدید. اگر نتواستید ان را حل کنید در همان تاپیک موضوع را بایستی دنبال میکردید.

4- در صورت تمایل دسترسی به هاست و ادمین را خصوصی ارسال کنید تا انجام شود.

سلام و عرض ادب

استاد عزیز متاسفانه چند مدت سعادت نبود که در محضرتون باشیم و اون تایپیک رو که برای مدت ها پیش است پیدا نکردک و به اجبار تایپیک جدید ایجاد کردم

در هر صورت اگر موجب ناراحتی دوستان و اساتید شد بنده پوزش میخواهم

با کمال میل یوزر و پسورد و ادمین را براتون ارسال می کنم اساعه gift

اون تایپیک رو که برای مدت ها پیش است پیدا نکردک و به اجبار تایپیک جدید ایجاد کردم

gift

از منوی بالا روی پروفایل کلیک کنید و بعد مشاهده تمام موضوعات آغاز شده توسط ایشان را انتخاب کنید.

ممنون پیدا کردم زین پس به این صورت عمل می کنم .....

یک پیغام در خصوصی برای شما ارسالل شد

با سلام و عرض تشکر از شما استاد گرامی

استاد علیرضا امکانش هست بفرمایید که اگر جسارت نیست تغییرات در کدام فایل ها اعمال کردید و کدام کد باید حذف میشد

البته جهت رفع اشکال و اموزش بنده

چون بنده با فایرباگ هر چی گشتم و قطعه کد پاک کردم نشد که نشد

البته ما خیلی مبتدی هستیم حالا حالاها باید در محضر اساتید چون شما یاد بگیریم gift:ad54ad:[dasdas]

البته الان هنوز می خواهم سایت را در لوکال اماده کنم بابت این پرسیدم که تغییر در کجا بوده چون در این جا اعمال کنم و در پایان دوباره اپلود کنم

:25:

سلام بر اساتید گرامی

سوالی که دیشب مطرح کردم خلاف قوانین انجمن بود ؟؟؟؟؟

از دید بنده حقیر که نحوه ی پرسش مشکلی نداشت

بنده خیلی از زحمات استاد علیرضا ممنونم و ادن سوال رو هم که پرسیدم اگر امکان داره بفرمایید در کدام فایل اعمال شد رو هم خیلی رسمی پرسیدم چون همین طور که در قوانین خواندم این جا فقط جنبه اموزشی دارد و اگر قرار باشد سوالاتی که مطرح میشود هم چنان در ذهن فرد سوال باقی بماند استادید بفرمایند که بنده انجمن را ترک کنم

در هر صورت اگر در بیانم و نحوه عنوان کردن سوالم و ..... مشکلی وجود داشت بنده پوزش می خواهم

با تشکر

موفق باشید

دوست عزیز هیچ گونه ایرادی در فرمایش شما وجود نداره . مهندس زارع در اولین فرصت پاسخ را حضورتان اعلام می کنن . صبور باشید

با تشکر

سلام بر اساتید گرامی

سوالی که دیشب مطرح کردم خلاف قوانین انجمن بود ؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

خیر سوال شما ایرادی نداشت بنده دیشب بعد از حل مشکل شما در انجمن حضور نداشتم و بعلت محدودیت هایی که در محل کار وجود دارد در طول روز امکان دسترسی به نت مقدور نیست

و اما پاسخ شما

چنانچه یک قالب به صورت استاندارد کد نویسی شود هرگاه در یک موقعیت ماژولی منتشر نشده باشد ان موقعیت نمایش داده نخواهد شد.

در داخل کادر قرمز رنگی که اشاره کردید ماژول های جستجو ، شبکه های اجتماعی و تماس با ما (شماره تلفن) قرار داشت که بنده هر سه آنها در مدیریت ماژول ها غیر فعال نمودم . (از حالت انتشار خارج نمودم)

ایکن دست که به آن اشاره کردید مربوط به کنترل پنل قالب است و برای فعال و غیر غعال کردن آن باید به مدیریت قالبها - قالب پلاس مراجعه کنید و اگر تب ها را بررسی کنید گزینه آن راا خواهید دید.

تا اینجا همه موارد حذف شده است به غیر از لوگو - چون در قالب شما اینطور کدنویسی شده که چنانچه شما لوگویی انتخاب نکردید خودکار ان لوگو نمایش داده شود پس لازم بود تا پوزیشن مربوط به لوگو مخفی شود که این کد در خط 7 از فایل template-rtl.css مشاهده نمایید

موفق و موید باشید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری