rezabaghaie

مشکلات فروشگاه ساز قاصدک

6 پست در این موضوع

با سلام

من فروشگاه ساز قاصدک رو از eshopcms خریدم. برای پشتیبانی آدرس جوملا فروم رو داده. یه سری مشکلات داره.

1-مشکل محو شدن آیتم منو. وقتی میخوای منوی اصلی رو ویرایش کنی گرینه "آیتم منو" محو میشه و باید دوباره انتخاش کنی . اما وقتی مثل قبل "فروشگاه" رو انتخاب میکنی به مشکل میخوره - صفحه اصلی ظاهرش عوض میشه و بجای نمایش محصولات جدید مجموعه ها رو نمایش میده !

2-از قسمت پیکربندی - تصویر/ویدئو هر اندازه ای که وارد کنی روی سایت تغییر نمیکنه و حتی بعضی وقتا فقط روی یک آیتم اثر میزاره و شکل ظاهری سایت رو بهم میریزه !

3- وقتی میخواد محصولات یک مجموعه رو نشون بده بجای کوچک کردن تصویر (گزینه fill در تنظیمات انتخاب شده) یک تیکه از عکس بزرگ رو نشون میده ! و بازهم گزینه های تنظیمات کار نمیکنن !(حتی بعد از پاک کردن کش مرورگر و جوملا)

4- وقتی از ZT JShopping Scroller که پیشفرض روی این بسته نصب هست دو بار استفاده میکنی ، نحوه نمایش اجزای هر دو باهم متفاوت هستن . حتی موقعی که توی تنظیمات کلاسی که پیش فرض براش نوشته شده رو وارد میکنی !

5- هیچ جای این بسته ننوشته که از چه نسخه جومشاپینگ روش نصبه !

6- برای رفع مشکلات بالا بار ها از سایت های مختلف آخرین نسخه های جوم شاپینک رو گرفتم و نصب کردم ! ولی باز هم رفع نشده !

دمو:

فروشگاه صنایع دستی آرناک

مشکل در نمایش عکس کوچک محصول:

کیف دستی زنانه

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

اندازه ها همه استایل هستند .

برای مثال در لینک مشکل اندازه عکس . شما در مسیر templates/zt_opis25/css/joomshoping.css

این کد رو اضافه کنید .

[font=Verdana].jshop_img {[/font]    height:150px;
[font=Verdana]}[/font]

مشکل دیگه اینه هر عکس اندازه متفاوت داره . این جوری که نمیشه . کادر که متناسب با عکس تغییر نمیکنه . اندازه همه عکس ها رو اندازه ی کادر کنید بعد آپلود کنید .

اندازه ها همه استایل هستند .

برای مثال در لینک مشکل اندازه عکس . شما در مسیر templates/zt_opis25/css/joomshoping.css

این کد رو اضافه کنید .

[font=Verdana].jshop_img {[/font]    height:150px;
[font=Verdana]}[/font]

مشکل دیگه اینه هر عکس اندازه متفاوت داره . این جوری که نمیشه . کادر که متناسب با عکس تغییر نمیکنه . اندازه همه عکس ها رو اندازه ی کادر کنید بعد آپلود کنید .

من تمام عکس ها رو با یک اندازه آپلود میکنم . توی تنظیماتش هم یک اندازه واحد برای همه انتخاب میکنم تا ثابت باشه ! اما بجای fill کردن فقط یک تیکه از عکس رو crop میکنه !

برای اون 5 مشکل دیگه چکار باید بکنم؟

1- نمیدونم .

2-3 همه از استایل اندازه میگیرند . کد استایل رو با فایرباگ باید پیدا کرده و اصلاح کنید .

5- داخل منوی افزونه ها . مدیریت افزونه ها مینویسه .

6- اینم که سوال نیست . چون مشکل شما به افزونه ربطی نداره . ده بار هم نصب کنید حل نمیشه

اوکی ممنون - کلا از روی هاست حذفش کردم و از پرستاشاپ استفاده خواهم کرد - توی سایت ساماندهی از eshopcms شکایت ثبت کردم. فردا هم تماس میگیرم برای پیگیری

برای شما آرزوی موفقیت میکنم . ولی اگر من جای شما بودم بجای اتلاف وقت ، روی یادگیری زبان برنامه نویسی تمرکز میکردم تا اینکه بخوام از یک بسته ی هزار تومنی شکایت کنم

بسته های حرفه ای فروشگاهی هم هست . از 300.000 تومان به بالا . نیاز به یک فروگاه حرفه ای دارید اون رو بخرید

در ضمن . پشتیبانی این بسته ها ، رفع مشکلات بسته هست . نه آموزش برنامه نویسی .

دمو در سایت موجود هست . بسته سالمه و اندازه ها مشکلی ندارند .

تاپیک بسته شد .

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری