taher1983

یک اشکال در قالب فروشگاه ساز سامان نسخه 2 (دیجیتال)

4 پست در این موضوع

سلام خدمت دوستان

من از سایت eshopcms نسخه فروشگاه ساز سامان 2 رو دریافت کردم ، ولی به مشکل عمده برخورد کردم واون اینکه اگه به دموی قالب فروشگاه ساز دیجی کالا _ سامان eshopcms.ir توجه کنید خواهید دید که با آوردن موس بر روی

منوی اصلی که به صورت افقی در بالای صفحه چیدمان شده زیر منوها به سمت چپ باز میشن ، ولی اشکال کار در اینجاست که وقتی منو های سمت چپ رو باز کنی (مثل گزینه لوازم اداری ، لوازم شخصی ) قسمت عمده زیر منوی باز شده

به سمت گوشه چپ صفحه رفته که زیر منو رو غیر قابل رویت میکنه ، برای حل این مشکل چه کار باید کرد ؟

با تشکر از همه دوستان

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود

ابتدا به مدیریت سایت بروید > مدیریت قالب > برروی قالب مورد نظر ( Shaper_megadeal ) کلیک کنید و وارد تنظیمات قالب شوید . در سربرگ Menu و در قسمت Menu Settings گزینه Submenu Position را از Default به Center تغییر دهید . ببینید درست میشه یا خیر

یه مشکل حاد دیگری هم که وجود داره اینه که قالب اصلا ریسپانسیو نیست ، یعنی اصلا با موبایل ، و تبلت سایت لود نمیشه ، برخلاف اینکه سایتهای دیگه به خوبی لود می شن

برای حل این مشکل چه باید کرد؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری