mansour92

درگاه پرداخت اینترنتی

7 پست در این موضوع

باسلام

آیا برای استفاده از درگاه بانکی( برای فروشگاه اینترنتی) باید هزینه پرداخت بشه؟ و اگه بله، چقدر؟

و شما کدوم درگاه بانکی رو توصیه میکنید؟ ممنون میشم کامل دراین رابطه توضیح بدید

و سوال بعدیم اینه که برای بهینه سازی سایت یعنی اینکه سایتم در صفحات اول قرار بگیره از چه نرم افزاری باید

استفاده کنم و آموزشش هست؟

در غیر اینصورت ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که برام بصورت تضمینی انجام بده باتشکر.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
باسلام

آیا برای استفاده از درگاه بانکی( برای فروشگاه اینترنتی) باید هزینه پرداخت بشه؟ و اگه بله، چقدر؟

و شما کدوم درگاه بانکی رو توصیه میکنید؟ ممنون میشم کامل دراین رابطه توضیح بدید

و سوال بعدیم اینه که برای بهینه سازی سایت یعنی اینکه سایتم در صفحات اول قرار بگیره از چه نرم افزاری باید

استفاده کنم و آموزشش هست؟

در غیر اینصورت ممنون میشم یکی رو معرفی کنید که برام بصورت تضمینی انجام بده باتشکر.

درود

درگاه مستقیم مد نظرتون هست یا غیر مستقیم؟

در مستقیم مستقیما به صفحه ی بانک متصل میشید

گرفتن این درگاه رایگان هست ( تا اونجایی که اطلاع دارم بانک ملت رایگانه ) اما شرایط دریافتش یکم سخته.مثلا باید حتما نماد الکترونیکی داشته باشید تا بهتون بدن

در این درگاه اسم برند خودتون در صفحه ی بانک درج میشه

در درگاه غیر مستقیم شما از سایت های رابط استفاده میکنید.پول ایتدا به حساب این سایت ها میره اما با دریافت کارمزد به حسابتون واریز میشه

شرکت هایی مثل زرین پال / پارس پال / جهان پی و ......

( زرین پال بهترین سایت غیر مستقیم برای درگاه هست)

در رابطه با سوال دوم تون : باید روی سئو کار کنید و سئوی سایت رو بالا ببرید.در همین انجمن مباحث گوناگونی درباره ی سئو مطرح شده که میتونید استفاده نمایید

اگرم نیاز به فردی دارید که بتونه این کارو براتون به ازاری هزینه انجام بده ، در بازارچه انجمن درخواست بدید

درود

درگاه مستقیم مد نظرتون هست یا غیر مستقیم؟

در مستقیم مستقیما به صفحه ی بانک متصل میشید

گرفتن این درگاه رایگان هست ( تا اونجایی که اطلاع دارم بانک ملت رایگانه ) اما شرایط دریافتش یکم سخته.مثلا باید حتما نماد الکترونیکی داشته باشید تا بهتون بدن

در این درگاه اسم برند خودتون در صفحه ی بانک درج میشه

در درگاه غیر مستقیم شما از سایت های رابط استفاده میکنید.پول ایتدا به حساب این سایت ها میره اما با دریافت کارمزد به حسابتون واریز میشه

شرکت هایی مثل زرین پال / پارس پال / جهان پی و ......

( زرین پال بهترین سایت غیر مستقیم برای درگاه هست)

در رابطه با سوال دوم تون : باید روی سئو کار کنید و سئوی سایت رو بالا ببرید.در همین انجمن مباحث گوناگونی درباره ی سئو مطرح شده که میتونید استفاده نمایید

اگرم نیاز به فردی دارید که بتونه این کارو براتون به ازاری هزینه انجام بده ، در بازارچه انجمن درخواست بدید

بابت پاسختون خیلی ممنون جناب Ramroudi

آیا نماد اعتماد چطور میشه دریافت کرد، شرایطش؟ اون هم پولیه و آیا گرفتنش سخته؟

این زرین پالی که فرمودید رایگانه؟ لینکش رو محبت کنید بزارید،ممنون

بابت پاسختون خیلی ممنون جناب Ramroudi

آیا نماد اعتماد چطور میشه دریافت کرد، شرایطش؟ اون هم پولیه و آیا گرفتنش سخته؟

این زرین پالی که فرمودید رایگانه؟ لینکش رو محبت کنید بزارید،ممنون

درود

برای دریافت نماد باید در سایت زیر درخواست بدید

http://www.enamad.ir/

فکر میکنم حدود 30 هزارتومان جهت هزینه های پستی دریافت کنند

برای دریافت حساب در زرین پال به ادرس زیر

زرين پال | ياور زرين

مراجعه نمایید.دریافت حساب رایگانه.فقط باید اسکن کارت ملی و شناسنامه و عابر بانک تون رو ارسال نمایید

برای نماد اعتماد باید به سایت enamd.ir رفته و عضو شوید و مشخصات سایت کامل شده رو وارد کنید و روندی رو طی کنید تا سایتتون تاید اولیه بشه و بعد مدرکی رو که درخواست می کنن براشون بفرستی و ... . میتونی توی دو هفته نمادت رو بگیری.

برای زرین پال هم به zarinpal.com برو. رایگانه، پلاگین های مختلفی هم وجود داره و فکر میکنم موقع تصفیه حساب ازتون 2.5 درصد کارمزد میگیره. من چند وقتی باهاشون کار می کردم بسیار راضی هستم

ای نماد برای درگاه های مستقیم یا همون بانکی ، مثل بانک ملت الزامی هست .

اما برای درگاه های واسط مثل زرین پال ضرورتی نداره.

اما در کل داشتن ای نماد به سایت شما اعتبار میده و خریدار با اطمینان خرید میکنه.

زرین پال تا اطلاع ثانوی کار مزد نداره .

اگر خواستید از زرین پال استفاده کنید به سطح طلایی برید و زرین کارت هم دریافت کنید تا تراکنش ها راحت تر انجام بشه .

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت این مراکز مراجعه کنید. همه چیز کامل توضیح داده شده

باتشکر از شما دوستان عزیز بخاطر راهنمایهاتون...

آیا میشه اوایل با زرین پال کارکنم تا درخواست نماد و درگاه پرداخت بانکی بصورت میستقیم رو میگیرم و بعد قرارداد زرین پال و فسخ کنم؟

و درمورد سئووبهینه سازی هنوز خوب راهنمایی نشدم! یعنی خودم تا بتونم از رو آموزشهای خوب انجمن کمک میگیرم ولی میخوام کاملترش رو

بسپارم دست یه کاردان، شما جایی یا کسی رو پیشنهاد میکنید؟

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری