irmacfa

در خواست راهنمایی در خصوص استفاده از هاست و دامین رایگان

6 پست در این موضوع

سلام دوستان وقت بخیر

بنده یه پروژه داشنشگاهی داشتم که باید با دریمویور سایتی رو طراحی کنم مهم نیست چه سایتی بر فرض فروشگاه که درگاه اینترنتی داشته باشه ! خواستم بپرسم خوب سایت های جوملایی هم میشه با دریم ویور درست کرد ؟ مهم قالبشه ؟ محتوای اینکه با جوملا یا html باشه که مهم نیست درسته ؟

بعد اگر از هاست و دامین های ریگان استفاده کنم چون فقط برای پروژه هست درگاه اینترنتی بهم میدن ؟

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام دوستان وقت بخیر

بنده یه پروژه داشنشگاهی داشتم که باید با دریمویور سایتی رو طراحی کنم مهم نیست چه سایتی بر فرض فروشگاه که درگاه اینترنتی داشته باشه ! خواستم بپرسم خوب سایت های جوملایی هم میشه با دریم ویور درست کرد ؟ مهم قالبشه ؟ محتوای اینکه با جوملا یا html باشه که مهم نیست درسته ؟

بعد اگر از هاست و دامین های ریگان استفاده کنم چون فقط برای پروژه هست درگاه اینترنتی بهم میدن ؟

دوست عزیز جوملا بر پایه php هست php هم زیان تحت سرور که کد ها اونجا پردازش شده وhtml به مرورگر کسی که ریکویست صفحه داده برمیگرده.

حالا شما میتونیم قالب و افزونه های تحت جوملا رو با ide درویم ویبر بنویسد و طراحی رو انجام مدید که مطمینن برای شما این کار مقدور نیست.

پیشنهاد

شما یه قالب فروشگاهی خریداری کنید با هر سیستمی بعد بیابد رو اون کار کنید فروشگاتونو بسازید تکمیل کنید دعودم درگاه واسطش رو نصب کرده و در سایت واسط ثبت نام کنتید.

درباره سوال دوم جایی به شما دامنه رایگان نمیده. اگه شماهاست با دوبرابر قیمت خریداری کنید بشما دامنه 4 هزار تومنی رو رایگان میده. در اصل شما فک میکنید دامنه رایگان گرفتید اما این جوری نیست پولش با شما حسای شده

البته دامنه tk میتونی به رایگان ثبت کنی اما تا کی باشه مشخص نیست....

دوست عزیز جوملا بر پایه php هست php هم زیان تحت سرور که کد ها اونجا پردازش شده وhtml به مرورگر کسی که ریکویست صفحه داده برمیگرده.

حالا شما میتونیم قالب و افزونه های تحت جوملا رو با ide درویم ویبر بنویسد و طراحی رو انجام مدید که مطمینن برای شما این کار مقدور نیست.

پیشنهاد

شما یه قالب فروشگاهی خریداری کنید با هر سیستمی بعد بیابد رو اون کار کنید فروشگاتونو بسازید تکمیل کنید دعودم درگاه واسطش رو نصب کرده و در سایت واسط ثبت نام کنتید.

درباره سوال دوم جایی به شما دامنه رایگان نمیده. اگه شماهاست با دوبرابر قیمت خریداری کنید بشما دامنه 4 هزار تومنی رو رایگان میده. در اصل شما فک میکنید دامنه رایگان گرفتید اما این جوری نیست پولش با شما حسای شده

البته دامنه tk میتونی به رایگان ثبت کنی اما تا کی باشه مشخص نیست....

یه هاست رایگانی گرفتم یعنی رایگان نیست ؟ 2000 فضا داده ؟ :auau: 20 گیگابایت هاست رایگان | XZN Hosting

یه هاست رایگانی گرفتم یعنی رایگان نیست ؟ 2000 فضا داده ؟ :auau: 20 گیگابایت هاست رایگان | XZN Hosting

من دامنه رو عرض کردم.

درسته اما قوانین رو بخون ببین چه محدودیا هایی داری با اون نوع هاست شمانل اجرای زبون های مختلف

احتمال قطع شدن سرور صفر نیست، چه هاست رایگان باشد و چه غیررایگان.

هاست رایگان خارجی:

000webhost

1freehosting

هاست رایگان داخلی:

xzn.ir

asan-web.ir

درود

هاست های رایگان مشکلات خاص خود رو دارند

ممکنه شما کلی زحمت بکشید و در اخر تمام اطلاعات و زحمات شما از بین بره و دست تون هم به جایی نرسه !

خرید یه هاست 500 مگ به همراه یه دامنه ی ای ار خیلی بشه میشه 20 تومن !

بنده پیشنهاد میکنم ریسک نکنید و از هاست های رایگان استفاده نکنید

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری