zahra.sh

مشکل در ایجاد بسته نصبی

4 پست در این موضوع

سلام.وقتتون بخیر.من میخوام قالبی که روی هاستم تغیراتی داخلش داده بودم رو به صورت بسته نصبی(quickstart) در بیارم.تمام اموزش ها رو هم خوندم و نکته به نکته انجام دادم (منظورم روشیه که فایل configuration را حذف می کنیم و بقیه مراحل...)

ولی بعد از مراحل نصب جوملا و نصب اطلاعات نمونه صفحه خرابی از قالبم دریافت می کنم.میخوام بدونم اصلا این روش برای جوملا با نسخه نصبی 3.3.6 جواب میده یا نه یا حتما باید از akeeba استفاده کنم؟اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
سلام.وقتتون بخیر.من میخوام قالبی که روی هاستم تغیراتی داخلش داده بودم رو به صورت بسته نصبی(quickstart) در بیارم.تمام اموزش ها رو هم خوندم و نکته به نکته انجام دادم (منظورم روشیه که فایل configuration را حذف می کنیم و بقیه مراحل...)

ولی بعد از مراحل نصب جوملا و نصب اطلاعات نمونه صفحه خرابی از قالبم دریافت می کنم.میخوام بدونم اصلا این روش برای جوملا با نسخه نصبی 3.3.6 جواب میده یا نه یا حتما باید از akeeba استفاده کنم؟اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.

استفاده از اکیبا بک اپ مشکل منیست

اما شما در اموز ها دقت کنید.

1 جدول user رو پاک نکنید فقط خود اون یوزر رو پاک کنید

2 از کل دیتا بیس بک اپ بگیرید برای این کار روی دستابیس کلیک کنید بعد اکسپورت کنید رو هر جدولی باشید اونو اکسپرت میگیره.

3موقع اکسپورت قسمت option دو تیک هست که اون زده شه.

4پیشوند جداول فقط پاک شه نه کل اسم

مثال

s7dcaew_user

user__#

5 اسم خاصی به بکاپ اکسپرت شده ندید همون sample_data باشه

ممنون از راهنمایی تون.بازم تست می کنم ببینم میشه یا نه.منظورتون قسمت Object creation options هست دیگه؟برای قسمت Data creation options نباید جای خاصی انتخاب بشه؟

ممنون از راهنمایی تون.بازم تست می کنم ببینم میشه یا نه.منظورتون قسمت Object creation options هست دیگه؟برای قسمت Data creation options نباید جای خاصی انتخاب بشه؟

در قسمت Object creation options تیک Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT statement را بزنید و در نهایت Go را زده و فایل را ذخیره نمایید و پس از ان فایل ذخیره شده را sample_data.sql تغییر نام دهید.

________________________________________________________________________________________

این تاپیکو پیگیری کنید

آموزش ** آموزش ایجاد بسته ی نصبی جوملا **

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری