kazhvan363

صفحه سفید سایت

15 پست در این موضوع

سلام دوستان کسی هست بهم کمک کنه یه سایت دارم هسته اش جوملا 2.5 است تو قسمت مدیریت یه افزونه دانلود کردم به اسم فوکا گالری وقتی مخواستم عکس آپلود کنم اخطار داده بود حجم اپلود بیشتر از 3 مگ نباشد ولی حجم آپلود من بیشتر از ده مگ بود بهر حال بعدا که سایت را باز میکردم فقط یه صفحه سفید باز میشه تو اینترنت سرچ کردم راه حلش بود ولی من نتونستم درستش کنم

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket
[ATTACH=CONFIG]8490[/ATTACH] اینم پیغان خطاها

بله دوست عزیز همینطور که خودتون گفتید خطای مشاهده شده در عکس به خاطر حجم بالای افزونه است پیشنهادی که میشه اینه که از طریق هاست یا ftp وارد پوشه tmp بشوید و پوشه را خالی کنید و افزونه را در پوشه tmp اپلود کنید و در هنگام نصب از قسمت دوم یعنی نصب از پوشه افزونه خودتون رو نصب کنید

از تنظیمات کلی ، تب سرور ، گزارش خطا رو حداکثر کنید ، در صفحه سفید سایت ، کد خطا رو قرار بدید .

آدرس سایت رو هم در پستتون درج کنید

ویرایش شده در توسط Masood Ashoori

از تنظیمات کلی ، تب سرور ، گزارش خطا رو حداکثر کنید ، در صفحه سفید سایت ، کد خطا رو قرار بدید .

آدرس سایت رو هم در پستتون درج کنید

اولا دستتون درد نکنه بابت اینکه به پستم جواب دادین دوما آقا مسعود مشکل من اینه که چیزی از این تنظیماتی که شما و دوستان اشاره کردن سر در نمیارم بنده فقط تا یه حد نصب ماژول و پلاگین ئو تنظیماتش اونم برا رفع نیاز سایتم بلدم طبق فرمایش شما گزارش خطا را رو حداکثر قرار دادم ولی اون قسمت که فرمودین کد خطا را در صفحه سفید قرار بدید متوجه نشدم آدرس سایتم www.neginsilk.com است و در اخر آیا امکان دار پسورد سی پنل را در اختیارتان بذارم لطف کنید برام درستش کنید ؟ با تشکر [ATTACH=CONFIG]8509[/ATTACH]

لطفا به توضیحات دقت کنید . در تنظیمات کلی از منوی سایت ، تتتتبببببب سررررورررر . """"""""گزارش خطا"""""""" رو بذارید روی حد اکثر و ذخیره کنید .

لطفا به توضیحات دقت کنید . در تنظیمات کلی از منوی سایت ، تتتتبببببب سررررورررر . """"""""گزارش خطا"""""""" رو بذارید روی حد اکثر و ذخیره کنید .
sgسلام آقا مسعود گزارش خطا را روی حداکثر گذلاشتم و ذخیره کردم حالا چکار کنم

فایل index.html توی هاستتون چکار میکنه ???!!! این فایل رو از روت جوملا تغییر نام بدید. سایتتون سالمه .به اسم فایل که گفتم دقت کنید .

فایل index.html توی هاستتون چکار میکنه ???!!! این فایل رو از روت جوملا تغییر نام بدید. سایتتون سالمه .به اسم فایل که گفتم دقت کنید .
آقا مسعود ببخشید بخدا نمیتونم انجام بدم اصلا بلد نیستم متاسفانه

اول سایتتون رو چک میکردید . انجام شده
آقای آشوری دست گلتون طلا کارتون برا من خیلی ارزش داشت خیلی خیلی ممنون زنده باشی

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری