sahel65

مشکل در بهم ریختن سایت بعد از کوچکترین تغییر در css

3 پست در این موضوع

سلام دوستان. چرا وقتی روی template.css تغییر میدم مثلا سایز لوگو رو تغییر میدم سایت به هم میریزه؟ مثلا آیکون های شبکه های اجتماعی تبدیل به ;" content: " میشه. و کلا فونت سایت عوض میشه درصورتی که تغییری که توی فایل دادم هیچ ربطی به این چیزا نداره.... لطفا راهنمایی کنید. با کمال تشکر:auau:

آموزش ووکامرس قالب جوملا قالب وردپرس قالب رایگان وردپرس قالب رایگان جوملا هاست نامحدود هاست جوملا هاست لاراول هاست وردپرس هاست ارزان هاست ربات تلگرام خرید دامنه آموزش ساخت ربات تلگرام با php آموزش لاراول آموزش cPanel آموزش php آموزش فرم ساز RSform آموزش ساخت ربات جذب ممبر آموزش ساخت ربات دوستیابی آموزش ساخت ربات فروشگاهی برای ووکامرس آموزش طراحی سایت داینامیک با php آموزش بخش پشتیبانی با rsticket

درود ،بخشی از فایل سی اس اس که شما تغییر داد ید،اگه ممکنه بگذارید،(قبل و بعد تغییر)،

معوات دقت کنید سینتکس را رعایت کردید،چون اگه اشتباه شده باشه،هیچ ارر نمی ده،اما داخل نمایش مشکل داره،

بعد سعی کنید از سایت CSS Tutorial برای تغییر سی اس اس استفاده کنید،سمی کولن یادت نرفته باشه،

چیز خاصی رو تغیر ندادم فقط اندازه لوگو. و حتی وقتی قالب خام رو هم نصب می کنم باز هم همین مشکل رو دارم که ایکون ها را به شکل یک مربع که داخلش چنتا عدد هست نشون میده و فلش های عقب و جلو اسلاید شو و هر جا که ایکونی استفاده شده با حروف لاتین نشون میده. شاید مشکل از فونتی که تعریف شده برای سایت که روی سیستم من نشون نمیده. باید مشکل رو چطور حل کنم؟؟؟؟؟ نمونه سایتی که کار شده و صحیح نشون میده اینه : rnjco.ir

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری